VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

El Cid, Bar de Tapas

El Cid, Bar de Tapas
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Křižíkovy sady 1
Plzeň
301 00
11–23, po–st, 11–24, čt–pá, 12–24, so, 12–22, ne
    377 224 595
Kuchyně:
rybí, španělská, středozemní
Zvláštnost:
Interiéru dominují žlutá, oranžová a červená, dřevo a porcelán. Na stěnách visí originály Jiřího Kovaříka s motivy koridy a pod stropem se houpe španělská sušená šunka. Středomořská a rybí kuchyně. Na tapas baru nabízejí osvěžující koktejly.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (24. 8. 2018 18:14:56)

po delší době opět návštěva a velké zklamání salát s krevetami kyselý , mušle oresolene , poslední dobou jde úroveň kuchyně hodně dolu . Ach jo kde je ten starý dobrý Elcid , kde byl zážitek se najíst
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 3. 2018 00:12:27)

Navstivili jsme s manzelem restauraci v ramci GRF 2018 (byli jsme zde uz i mimo festival, kdy byla vecere bez chyby) a jidlo bylo vyborne. Pochvala a diky sefkuchari. Uvitani, ne zrovna odvarenou damskou obsluhou v sesmajdanych "croksech" a shrnutych ponozkach, uz bylo horsi. Zadny vyklad o tom, co mame na taliri a doporuceni napr. vhodneho vina, se bohuzel nekonalo. Na to, ze bylo temer prazdno jsme dlouho cekali mezi jidly, coz nam hodne vadilo. Z 90 min.degustace se vyklubalo 2,5 hod...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 3. 2018 15:04:41)

Foie gras byly výborné, mořský vlk průměrný ale skvělá čočka, osso-buco chuťově skvělé. Trochu zmatek s párováním vína a doplatky za víno.
 

mich

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (1. 3. 2018 08:11:10)

Nebudu popisovat jednotlivá jídla.Celkově dobrý dojem a kvalitní jídlo a profesionální obsluha.
 

mdolezal

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (23. 2. 2018 14:50:02)

Vynikající menu. Na záčátek jsme dostali kachní játra foie gras, ty byla moc dobrá. Druhý chod filet čerstvého vlka s čočkou také bez připomínek. Možná by čočka mohla být trochu kyselejší. Poté nás příjemně překvapilo telecí osso-buco s máslovým bramborem. To bylo asi nejlepší. Jako bonus jsme dostali čokoládový fondán a výběr španělských sýrů. Na fondán rozhodně ještě dorazíme. Vína dobře spárovaná. Španělské bílé odrůdy Verducho nás velice zaujalo. Doporučuji a zase dorazíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 2. 2018 14:18:51)

Předkrm a ryba - výborné, ossobuco příliš tuhé, relativně dlouhé čekání mezi jednotlivými chody a zřejmě jsem zcela správně nepochopila, že vína k jednotlivým chodům byla s doplatkem ? Celkový dojem - nevýrazný, asi se příště rozmyslíme jinak.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (23. 1. 2018 15:11:25)

Docela zklamání, vybrali jsme si španělskou restauraci s tím, že rádi do Španělska jezdíme a tapas zbožňujeme. Při výběru jsme menu četli, ale tak pořád jsme doufali, že to bude pojaté španělsky. Bohužel se nestalo, jídlo nebylo špatné, ale ve španělské restauraci bychom čekali něco jiného. Vína nepárovali, jen nám dali vybrat co chceme a jaký budeme chtít dezert na závěr jsme také museli říct již uprostřed jídla a změnit pak nešel.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top
English