VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Eska

Eska
Zahrádka
Se psem
Farmářské produkty
Pernerova 49
Praha 8 - Karlín
186 00
8–23.30, po–pá, 9–23.30, so–ne
    731 140 884
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Restaurace s pekárnou, která spojuje staré a nové. „Zdánlivě obyčejné suroviny proměňujeme k nepoznání. V moderní podobě přesunujeme na talíř potraviny, které jsou běžně kolem nás – zeleninu od kořene až po listy, divoké bylinky i ohněm vypečený chleba. Používáme kvašení, sušení, topení dřevem a pečení na ohni.“
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.7
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.2
Cena: 700
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 21:54:24)

nepříjemná obsluha, jidlo neodpovídá ceně
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (4. 2. 2019 13:23:47)

V Esce jsme byli dvakrát na obědě a jídlo je skvělé. Kombinace zní občas strašidelně, např. fermentovaná pšenice. Ale vypadá to a chutná to skvěle. Plus jejich chleba, který je super.
 

repetilka

Foodie

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (5. 2. 2019 01:54:02)

chleba a pšenice je jen pro starý slepice
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 10. 2018 16:24:00)

jídlo vynikající, nápadité, obsluha příjemná
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 8. 2018 12:13:14)

Chodím do Esky pouze na snídaně. A ty jsou vždy super. Je tam pěkné prostředí i velice příjemná obsluha.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 01:43:14)

Sos u hlavního jídla byl těžce přesolený. Ono je jasné, že když se šťáva zredukuje, vystoupí její chutě a především slanost tak, že je to nepříjemné. Já do Esky chodit zřejmě nebudu, ale mladým přeju, aby se jim tu líbilo a především chutnalo jídlo.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 01:40:52)

Poprvé zde a můj komentář není oslavný. Návštěvu beru spíš jako návod, co vše se dá grilovat, třeba čekanka nebo půlka petržele. Předkrmová čekanka velice dobrá s ochuceným jogurtem. Kuřecí prsa se špenátem a petrželí už slabší. Spousta mladých v "tovární hale" s hlasitou hudbou. Jsem tu jeden z nejstarších, věkem, ne duchem :-)) Maličko mě udivuje (příjemně), že mladí chodí na oběd do tak drahých restaurací. Přece jen 1000,-Kč za 2 chody a 2 sklenky vína je dost. Je to ale jen a jen v Praze.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 7. 2018 00:05:05)

Možná mají bohaté rodiče Boddie. A někteří holt už i umějí vydělávat. Asi :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (4. 2. 2019 13:22:08)

Já bych to nechal na každém, kam chodí - bez ohledu na věk.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English