VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

KOISHI fish & sushi

KOISHI fish & sushi
Zahrádka
Bezbariérová
TOP100
Farmářské produkty
Údolní 11
Brno
602 00
12–22, po, 11–23, út–so, 12–22, ne
    777 564 744
Kuchyně:
bio, česká moderní, dary moře, fusion, japonská, mezinárodní, rybí
Zvláštnost:
Brněnská superstar! Podnik kategorie „fine dining“, kam host přichází nasytit všechny svoje smysly. Originálně a moderně pojatá kuchyně je postavená na fusion evropských a asijských chutí. Základ nabídky tvoří čerstvé mořské a sladkovodní ryby, ale i masité či vegetariánské pokrmy.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.9
Cena: 1090
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (6. 6. 2018 18:39:27)

...celkově, v Koishi vařit umí je vidět že kluci v kuchyni u toho i přemýšlí. Jen mi prostě nesedí ceny některých položek, a nejsem bohužel jediný. Jak jsem psal, může to být i na škodu a někoho odradit od toho, aby si zde pochutnal. Obsluha, zdálo se od posledně úplně v jiném složení, byla ochotná a snaživá, snad jen příště by bylo fajn dolévat prázdnou sklenici. Kdo se nebojí utratit pár peněz navíc, v Koishi si určitě pochutná. a Jsem zvědav zda zareaguje i pan majitel, brzké uzdravení :))
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (6. 6. 2018 18:34:37)

...naopak u hlavního chodu jsem rád každé investované koruny. Opravdu se zde jednalo o investici do ráje chutí. Smuha doplněná holandskou omáčkou, mozzarelou a dalšími přísadami mne na jazyku dělala neskutečně úžasné chuťové kreace. Ryba sama o sobě skvěle připravená a příloha super. Na závěr jsem si dal Yuzu Creme s bílou čokoládou ovocem želé a sorbetem. Dezert příjemný, chuťově dobrý, cenově trošku přestřelen. Když poměřím že samotný sorbet stojí 60 Kč porce předkrm 270 Kč jak jsem psal...
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (6. 6. 2018 18:27:19)

...ale jak pan majitel poznamenal, aspoň že restauraci drží nad vodou herci, jako při dnešní návštěvě. K samotnému menu, které jsem si dnes dal. Jako předkrm Ceviche z mořského vlka. Jídlo které mne bavilo. Baví mne totiž kombinace chutí, a zde mělo každé sousto svoji specifickou chuť. Polévka Tom Yum Consomme. Polévka dobrá, vývar chutný, "příloha" pasovala k chuti vývaru, jen prostě ta cena, 270 Kč mi přišlo prostě trošku přestřelené za 190 Kč bych nepípl a chrochtal blahem...
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (6. 6. 2018 18:20:47)

Po delší časové odmlce opět návštěva Koishi, nejlepší restaurace roku 2013 :)) Osobně Koishi mám rád v této restauraci jsem začal oběvovat "luxusní zážitkovou" gastronomii. Je to však již pár let a neodpustím si to, co mne trochu tíží a to ceny. Neříkám, že za dobré jídlo by se nemělo zaplatit, ale pamatuji například ústřice za polovic oproti dnešním skoro sedmistům za předkrm. Polévce by slušela také cenovka nižší, řekněme o třetinu. Netuším důvod těchto cen, jen to může někoho odradit...
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 12. 2017 08:03:51)

Škoda, že letošní GRF se musí obejít bez nejlepších brněnských restaurací, kromě KOISHI mně v seznamu chybí doposud tradiční zastoupení Pavillonu a Borgo Agnese. Asi jim takový marketing nepřináší tolik, kolik by očekávali. Na každém GRF byly tyto restaurace nejlepší a vždy bylo dobré porovnat jejich styly.
 

Rem

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 12. 2017 20:55:07)

Nevím, jestli bych Koishi dával do kolonky nejlepší. Ano vařit umí ale ty ceny jsou mimo. A možná proto za ty "drobný" nešlo do GRF. Sám jsem zvědavý na porovnání KOISHI vs. Mori Restaurant & Lounge, které plánuji na pozdní jaro, kde z vypsaných budu více spokojen. Neúčast Borga či Pavillonu je škoda, to je fakt.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 9. 2017 00:11:50)

Oproti minulým návštěvám určitě zlepšení, především v obsluze. Ústřice, ryby i sushi v dobré kvalitě. Jen ty ceny jsou trochu zarážející. Oběd ve dvou za 5500? To je raketa. Není divu, že v sobotu v poledne je v restauraci kromě nás jen trojice z Asie.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top
English