VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

La Cave

La Cave
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Hradební 3037
Tábor
391 01
11–15, 18–23, denně
    381 212 221
Kuchyně:
česká moderní, regionální
Zvláštnost:
Stylový sklepní restaurant zaměřený na zážitkovou gastronomii z českých regionálních surovin. Jde o prostory bývalého pivovaru umístěné v nádvoří hradu Kotnov. Gastronomické speciality zde připravuje tým pod vedením Martina Pudila, člena Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitele mnoha ocenění a zlaté medaile z Culinary Challenge 2018, Singapur.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (15. 6. 2019 18:33:08)

Nejvíc zaujme jeskynní interiér; jídlo je solidní.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (4. 3. 2019 14:54:09)

Navštíveno v rámci GRF 2019. Prostora sklepní, ale hezká, jídlo velmi dobré, jen telecí trošku náročnější na žvýkání. Na druhu stranu dezert delikátní. Obsluha byla milá, ale zapomněla na vína a prostě byla taková lidovější, nežli jsme zvyklí na stardardu GRF. Ale celkově v pořádku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:44:13)

Mladičká servírka Diana je velice příjemná, znalá menu i podávaných vín. Zásadně dodržuje obsluhu zprava, tleskám! Perličková terinka i maminha opravdu báječné, a to mám dost mlsný jazýček. Škoda jen odporného zápachu ředidla, v závěru už jsem trochu přiotrávený, ach jo. Na závěr dezert přinesl sám pan šéfkuchař Martin Pudil, kterému jsem za skvělý oběd poděkoval a činím tak i nyní ještě jednou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:40:21)

V pravé poledne vcházím do prázdné restaurace, kde jsem nebyl hodně let, je tu stále ještě prázdno. Výtečný domácí chléb s ořechy a rozinkami musím pro absenci dezertního talířku mazat v ruce... Francouzský Sauvignon je hodně jednoduchý, Merlot z Gaskoňska výtečný. No a pak to přijde. Naprosto nepřekonatelný zápach ředidla, údajně proto, že v patře probíhá rekonstrukce. Mezi námi, tak proč restauraci nezavřete po dobu oprav? Kdo to má čuchat a ještě při tom vychutnávat menu?
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 2. 2019 18:47:30)

Chuťový a estetický zážitek, který se s každý chodem stupňoval. Dezert byl vyvrcholením a nutně potřebuji recept na to makové něco. A to mák normálně nevyhledávám. Milá a pozorná obsluha. Děkujeme!!!
 

honz

Food Guru

  1

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 19:28:56)

jehněčí v housce se dalo,zkazila to všechno praštěná servírka,druhý pokus bude poslední
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (4. 9. 2018 08:27:28)

Jó, kde jsou ty doby, kdy tomu šéfoval Martin Svatek (ten je nyní o pár metrů dál v hotelu Nautilus).
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Nikdy bych nejedl ústřice. Jím jen to, co je mrtvý – ani nemocný, ani zraněný – mrtvý.
Woody Allen
Top
English