VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Milada

Milada
Zahrádka
Farmářské produkty
Šmeralova 22
Praha 7
170 00
12–15, 18–22, út–so
  222 520 419
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Objevte kouzelnou romantickou zahrádku ve vnitrobloku. Interiér je velice jednoduše zařízen, ale i přesto je tu útulno. Čekají vás tradiční ingredience v netradičním pojetí v mistrovském provedení.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.6
Obsluha: 2.0
Interiér: 2.7
Cena: 680
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 12:26:25)

K nabízeným vínům: Možnost pouze 3 vín na skleničku mi připadá málo, zvláště, když Sauvignon blanc 2016 od Jaromíra Galy měl příliš kyselinek a chyběla mi u něj typická minerální chuť. Naopak červené Anjou Gamay 2017 z Domaine des Forges bylo úžasné, to Vám doporučuji!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 12:19:08)

Moje první návštěva Milady. Vybral jsem si: Kachna, lívance, javorový sirup, brusinky. První sousto kachny vyloženě zavánělo, takže jsem se chystal jít panu Sahajdákovi další reklamovat, ale světe div se, všechny další kousky už byly perfektní. Kachna nasladko je skvělá. Dále: Jehněčí, dij. hořčice, lišky, česnek. Zde se mi zdálo česneku příliš, přehlušoval i chuť jehněčího, ale to je vždy věc názoru. Horká čokoláda s omáčkou sabayon-to byla pecka na závěr, chuťově dokonalá.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 15:35:48)

No, pane Boddie, nějak Vašemu komentáři nerozumím. První sousto zavání, a ostatní je perfektní?
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 10:27:40)

Také jsem nad tím kroutil hlavou. Nevím, zda první sousto nebylo z jiné kachny, ale to těžko. Já mám na "navinulé" maso dost citlivý jazýček. Ovšem také to může být tím, že v kombinaci s ovocem může maso vyvolat pocit, že není v pořádku. Ovoce se běžně dává navinout, dělá se třeba i navinulé těstíčko, v kterém se obalují kuřecí prsa. Takže, když nad tím přemýšlím, zřejmě k žádné chybě nedošlo.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English