VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály unikátní stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie slavného chefa Michala Götha a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.5
Cena: 870
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (5. 3. 2019 23:44:37)

Nemohu minout Čeladnou na 30 km, to se nedá. Šéfkuchař vaří pohodová jídla, navíc je velmi slušný až stydlivý, když jej pochválím. Foie gras s mazancem a česká svíčková. Neutuchající radost ještě druhý den ve mně přetrvává.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 09:54:46)

Těšil jsem se na návštěvu u pana Götha, nebyl jsem v Miuře několik let. Shot z kyselice je bezvadný nápad a navíc chuťově dokonalý. Sulc krásný na efekt, chuťově méně výrazný. Bezvadné vepřové s ukázkově propečenou kůžičkou, jelítko jako nadstavba. Dezert fádní, zmrzka unikátní. Víno z Wachau slušné, silné pivo stout výborné, celkový dojem z GRF velmi dobrý.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 09:02:45)

Naprosto excelentní. Každý chod sám o sobě - skvělý. Každá část jednotlivého jídla pak má dokonalou chuť. Lepší pojetí české kuchyně jsem nikde nedostal....
 

Grand Restaurant Festival 2019 (17. 2. 2019 16:31:08)

Byl jsem v restauraci podruhé a opět nechyběl pocit výjimečnosti z konzumace. Trochu v nerovnováze s obsluhou, která výjimečná nebyla, přestože byla milá a ochotná. A výhled na Beskydy super.
 

pzk

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (15. 2. 2019 22:38:54)

Zvolili jsme pro degustaci čas oběda (15.2) a chybu jsme neudělali. Obsluha milá, ochotná a s prostorem se nám věnovat. Menu nám moc chutnalo, kdybych měl říci nejslabší část menu tak to byl dezert, zejména z důvodu nekonzistence a složitější konzumace, jinak nám moc chutnalo! Pivo Ogar i parované víno super!
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (3. 2. 2019 23:14:47)

Pan Goth jest kouzelník co umí zázraky. Přesně tak jsme si připadali. Nikdo mi nechtěl věřit, že je možné překonat Borgo Agnes v Brně. A hle. Fazolová polévka s dršťkami. Neuvěřitelně křupavě vypečené ramínko a závěrem i tvarohové tašky s frgálovou zmrzlinou. Po kvalitním golfovém hřišti následovalo ubytování v supermoderním hotelu a pak neuvěřitelné menu. Obsluha hodně bojuje se špatnými návyky, ale nakonec se nás po mé intervenci ujal milý starší číšník a vše dopadlo za 1.Hodně vysoko hodnotím
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 11:26:44)

Zcela se ztotožňuji s tímto textem!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (3. 2. 2019 07:46:56)

Jídlo bylo výborné. Obsluha velíce příjemná
 

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 19:11:24)

Jídlo z degustačního menu bylo super. Byl to pro nás gurmánský zážitek! Obsluha byla velmi milá, nemáme ji co vytknout. Nevýhodou této restaurace je, že přes ní chodí lidé v županech do a z wellnesu. Závěr: rádi se vrátíme :-)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 18:25:02)

Shot kyselice vyborná ,ale dosti slaná.Sulc,dezert a povidlová zmrzlina vynikající. Hlavní jídlo silně podprůměrné. Vepřové ramínko velmi tuhé.Víno výborné. Obsluha neosobní a zcela chyběl výklad o nabízeném menu. Zvláštnost-přes restauraci chodili lidé z wellness v županech
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 1. 2019 17:51:32)

Grand Restaurant Festival 2019 Velmi zajímaváý výběr. Jídlo bylo velmi chutné. Skvělé prostředí. Bohužel se to nedá říci o obsluze. Studená a neosobní obsluha. Prezentace jídla mizerná. Za mne celkový dojme silně průměrný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 1. 2019 14:25:53)

Krásný designový interiér a výborná jídla bohužel kazí podprůměrná obsluha. Ta se spíše, než do 4* hotelu, kde kopeček zmrzliny stojí 80,- Kč, patří do jednoduššího provozu (čest výjimce obsluhující p. Ivaně).
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 13:53:28)

Super jidlo a kuchyne, zajimavy interier, trochu slabsi obsluha.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (20. 1. 2019 21:58:43)

Krásně upravený stůl, stylová krajová jídla, velmi jsme si to užili. Celkový dojem poněkud kazí neosobní obsluha i velmi stručný výklad o tom, co se bude servírovat.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (7. 10. 2018 16:05:11)

Celý hotel (včetně restaurace) je jeden zcela výjimečný design. V restauraci je vše bez chyby; vepřové žebírko se špičatým zelím je skvělé. Jen ta křesílka u stolů moc k posezení nevybízejí. Frgálová zmrzlina je pro mě značkou tohoto podniku (podobně jako u pana Svatka v Táboře liškový krém).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 9. 2018 14:45:58)

Ráda zajedu i 50 kilometrů do Miuri. Okouzlující moderní hotel s excelentní kuchyní. Vybrala jsem si uzeného úhoře, králíka na paprice s chutnou těstovinou a tvarohové tašky se skořicí. Všechno na jedničku podtrženou. Číšníci jsou mladí a musí se učit za chodu restaurace.
 

honz

Food Guru

  1

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 19:23:08)

moravská bomba ve srandovnim hotelu,číšníci trochu naškrobený,kuchyň supr,uzený jehněčí ramínko jsem chválil i na druhý den
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English