Místo na úpatí Oderských vrchů, kde si každý přijde na své. Útulné prostředí, na stěnách trofeje. Maso připravují metodou sous-vide (ve vakuu). Pochopitelně zvěřinové speciality. Týdenní speciální menu. Domácí produkty, které si můžete zakoupit i domů.
Maurerův výběr Grand Restaurant 2018
(1. 11. 2018 22:29:06)
Po delší době v myslivně. Pivečko Bernard načepované velmi dobře. Zelná polévka se zvěřinovou klobásou dost podivná, moučná, klobása v ní byla ovšem super. 300g steak z kotlety k tomu hříbková omáčka a brambor, slušné, ale žádný zázrak. Jinými slovy, nevím zda se stále vyplatí odbočit z dálnice...
Přečtěte si Pravidla registrace.
Lucka.sun
Foodie
Grand Restaurant Festival 2019 (21. 1. 2019 08:45:31)
Pavel Heřmánek
Connoisseur
1
Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 11. 2018 22:29:06)
ranov
Foodie
Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 3. 2018 09:38:01)
polinm
Grand Restaurant Festival 2018 (23. 2. 2018 17:17:19)
Přečtěte si Pravidla registrace.
Zobrazit starší