VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Na Kopci

Na Kopci
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
K Závěrce 20
Praha 5 - Smíchov
150 00
11.30–14.30, 17.30–23, po–pá, 11.30–23, so–ne
    251 553 102
Kuchyně:
česká moderní, francouzská
Zvláštnost:
Designový interiér je „vytapetován“ fotografiemi z rodinných alb. Majitelé si zakládají na poctivé domácí kuchyni – vyzkoušejte jejich čtyřchodové degustační menu. Kultovní atmosféra, jezdí sem příznivci i z druhého konce města!
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.6
Interiér: 2.2
Cena: 660
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 9. 2017 18:08:50)

Okolí restaurace nevábné, interier zabaví při čekání na jídlo. Obsluha skvělá, tatarák mne nebavil. A to jsme sem jeli kvůli němu. Nevadí, zkusila jsem.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (11. 9. 2017 15:01:32)

Sice jenom na oběd, ale u restaurace z první stovky v "Maurerovi" a navíc s "BIBem" bych si představoval polední hotovku servírovanou jinak, než jako v závodce. Obsluha solidní, rodinné fotkotapety mě neoslovují.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:48:01)

Estetično zde nehledejte. Venku ani uvnitř. Nabídka vypadá zajímavě, ale provedení bylo nejlepší u předkrmů a dezertu. Jedna z nejhorších kulajd – vodová, pár lišek to nezachrání. Hlavní jídla (SEAFOOD PLATE a JEHNĚČÍ STEAK) velmi průměrná. Chuť spravila TAPIOKA „PIÑA COLADA“ S KOKOSOVOU ZMRZLINOU. Obsluha zpočátku poněkud malátná, pak se trochu rozehřála. Slušný podnik vzhledem k umístění, ale proč Bib? Možná převážily spíše nižší ceny nežli vynikající jídla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 3. 2017 20:32:56)

Po konci Na konci návrat Na Kopec, za tatarákem v degustačním menu, které nezklamalo, stejně jako St Émilion a příjemná obsluha. Dobrá adresa, i když těžko dostupná.
 

Šumi

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:57:48)

Tentokrát jsme se udrželi a ani jeden jsme si nedali jejich vyhlášený tataráček. Perlička s červeným zelím a srnčí kýta se šípkovou omáčkou byly skvělé. Já navíc ještě s výbornou břevnovskou dvanáctkou. Nakonec i tradiční creme brulee jsme oželeli a zpříjemnili si víkend fondantem se slanou karamelovou zmrzlinou a tvarohovými knedlíky s omáčkou bombardino.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English