VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2018
Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–23, po–čt, 7–24, pá, 8–24, so, 8–22, ne
    380 900 901
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef pan Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje skvělé pravidelné kulinární akce.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.5
Cena: 600
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:59:30)

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:07:41)

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:05:05)

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:46:05)

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 15:54:35)

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 2. 2018 12:45:32)

Navštívili jsme v rámci GRF2018. Menu bylo opravdu skvostné, nemám snad jedinou výtku. Amuse-bouche v podobě hovězího carpaccia bylo jedno z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Obsluha byla příjemná a usměvavá. Byl to zkrátka pěkný výlet za gastronomií mimo Prahu. Rádi přijdeme zas, děkujeme :-)
 

Septim

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 1. 2018 12:44:04)

Nevím čím to bylo...jestli mým očekáváním o luxusním liškovém krému a skvělém jídle, nebo jsem si jen v hlavě nastavil velkou laťku? Tentokrát jsem chytil tragický obsluhující personál. Servírka která ničí restauraci neodborností je chyba majitele... ( nepamatovat si objednávku, neodnést po dojedení u stolu ani po 15. minutách atd.) Neusněte na vavřínech!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 15:43:39)

Degustace v Nautilu byla naprosto báječná. Celé menu bych označila za naprosto skvostné. Lepší dezert jsem už dlouho neměla. A velmi nás potěšila pozornost podniku ve formě liškového krému. Obsluha je velmi příjemná a komunikativní. Měly jsme možnost podívat se i do kuchyně. Určitě se vrátíme i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:10:57)

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:08:17)

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

pzk

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:14:49)

Silvestrovský pobyt v Goldie. Na jídle jsme byli třikrát a vždy vše perfektní, včetně servisu. Liškový krém je prostě kult, který nesmíte opomenout. K samotnému hotelu bych měl výhrad, zejména co se týče řešení parkování, kdy se Vám lehce může stát, že vaše domluvené parkování vám zabere někdo jiný ač žijete s pocitem, že je to garantovaná služba..docela to dokáže zkazit náladu....
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:35:29)

No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:07:00)

S nevyřešeným parkováním s Vámi musím souhlasit. Tak renomovaný hotel by měl umět parkování hostů zajistit. Parkování na náměstí je pro veřejnost, hotel nabízí parkování v krytém parkovišti vzdáleném cca 500 metrů. V jiných hotelech v Česku odevzdáte na recepci klíč a oni zajistí převoz Vašeho vozu na parkoviště. Tato služba zde chybí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 14:35:27)

28.10. sváteční den v Táboře zakončen večeří v této vyhlášené restauraci. Servírka velmi milá, věnovala se i výběru bezlepkového menu. Kuchaři překvapili hbitým vykouzlením bezlepkových žemliček. Kedluben marinovaný v levanduli byl bohužel hořký, zato zázvorový sýr vynikající. Telecí maminha byla křehoučká, výborná! Doporučuji jen podávat v menším množství, protože poslední kousky masa vystydly, než se na ně dostalo, i když byl talíř správně nahřátý.
 

vlese

Food Lover

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 9. 2017 11:48:00)

Pan Svatek prostě na sobě pracuje, klasiku pořád hlídá, aby kvalita neupadla, novinky přidává uvážlivě. Je to restaurace, kde se vaří srdcem. Malé mouchy mohu najít, jako krátká lžíce na hluboký talíř, ale pro mě je hlavně jeho obědové menu důkazem, že když máte mozek a lásku k věci, postavíte vedle Vašich majstrštyků lehké obědové menu, které na ty majstrštyky vždy přiláká.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:26:04)

Nové meníčko načinčané. Kedlubna s ovčím sýrem, uzený pstruh v syrovátce, telecí maminha s majonézou a vařeným žloutkem, terinka z foie gras s kroketou z brambory a hříbků, roláda z bažanta se supr sosem, malinový řez a čokoládová pochoutka. Maximálně příjemný a zcela bezprostřední šéfkuchař Martin Svatek spolu se svým kolegou kouzlí menu, které se ingrediencemi snaží pravděpodobně dostat do povědomí komisařů z Michelina. Počkejme si, zda se jim to podaří. Moc se mi líbí zařízení celého hotelu.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:35:32)

Už chápu proč husité zakotvili v Táboře :-). Úžasná kuchyně! Člověk se jen rozplívá... a ten dobrý výběr vín... Opravdu sem stojí zajet i na výlet!
 

Janpocta

Food Lover

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 8. 2017 21:29:56)

Úžasný gastronomický zážitek.
 

KUK

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (15. 8. 2017 00:21:42)

Opakovaná návštěva - vždy si najdu záminku, cesta vedla přes Tábor. Liškový krém je jak vábení sirén :-). Tentokrát telecí pečínka s houbovým rizotem a druhý den ryba dne s bramborem pečeným v husím sádle, obojí čirá radost z dokonalé chuti. Vybraná moravská vína (Marcinčák - Bokovka, Hrabal Chardonay, barique, 2013) doladila dojem k dokonalosti. Děkuji a doporučuji neminout.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 8. 2017 11:02:10)

No jo - lišková polévka je zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 7. 2017 07:39:42)

Cestou do Třeboně cílená zastávka podle Top pořadí 100. Rezervace bez problémů, zaparkování na náměstí, milé uvedení, rezervace v pořádku, volíme zahrádku. Obsluha bez chyby, jídlo fantastické, řadíme k vynikajícím zážitkům, chutě, kombinace, vynikající. Zážitek nekazí nikdo s obsluhy ale další hosté na zahrádce. Nový zvyk - povídat si hlasitě mezi stoly a produkovat moudra o krmení a výchově dětí. Nevím kam povede nový zvyk omezovat svobodu druhých svými hlasitými projevy a útočností.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 23:02:56)

Příjemné prostředí, personál na jedničku a mistr šéf kuchař a jídlo bez komentáře na jedničku. Jak řekl pán Martin Svatek ve zkratce náš zákazník náš pán a trocha punku.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 20:48:32)

naprosto skvělé, od interiéru, přes obsluhu až po jídlo. Skvělý, tak trochu "punk´ přístup.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English