VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2019
Nebespán boutique hotel

Nebespán boutique hotel
Živá hudba
Salónek
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Náměstí 7
Kašperské Hory
341 92
10–21, po–čt, 10–22, pá, 9–22, so, 9–20, ne
    603 253 242
Kuchyně:
česká, česká moderní, francouzská
Zvláštnost:
Zvukomalebné jméno po středověké zlatokopecké štole. Kuchyni ve stylu bistra bez stálého jídelního lístku vede Francouz a mají též vlastní cukrářský provoz. Interiér ve stylu prvorepublikových kaváren s thonetkami. Ubytování v designových pokojích s výhledem na Šumavu. Domácí produkty v Nebeskrámu.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.8
Cena: 510
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

KUK

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 10. 2018 23:47:37)

Modré nebe, ospalé nedělní poledne, malebné městečko pod středověkým hradem a bistro jako by vyskočilo z knížek Petera Mayale. Jídlo dokonalé, až se musíte štípnout, že nesníte. Houbová zeleninová pikantní polévka (mohla být asi tak o promile méně pikantní), entrecote s pak čoj, pepřovou omáčkou a nákypem ze sladkých brambor byl vynikající (bonus pro nešiky - ukrojit pak čoj lístky stejkovým nožem) a navrch - nadýchané lívanečky s pečeným jablkem, marcipánem a karamelovým máslem - vše vynikající
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (8. 9. 2018 11:44:32)

Výborné jídlo, výborná káva a ten medovník...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 22:12:27)

Při umístění neznámé restaurace v TOP 10 jsem vždy trochu nedůvěřivá. Po návštěvě Nebespána se má nedůvěra nutně zmenší. Mají tu interiér, který si na nic nehraje, milou obsluhu a dobré ( skoro domácí) jídlo, což je nejdůležitější. To všechno dohromady nám velmi zpříjemnilo dovolenou. Díky.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (8. 8. 2018 15:24:40)

Zážitek na třetí!Dostali jsme se na grandiozní a ukázkovou snídani.Nenechte si ujít.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (8. 7. 2018 23:50:57)

Dalším lákadlem v Nebespánu jsou dezerty. Řekl bych bez nadsázky-luxus. Vybere si jistě každý. Viz.foto. K tomu sklenku dobrého moravského vína a úsměv se jistě dostaví. Navíc se tady můžete i ubytovat a skvěle nasnídat. Na závěr snad jen popřeji majitelům, ať vydrží!!! Jistě si to zaslouží.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (8. 7. 2018 23:43:30)

Začnu Kulajdou, která se dle mého názoru moc nepovedla, ale tím výčet negativ končí a začínají pochvaly. Lososovitý pstruh s chřestem na jedničku. Flap steak trošičku tužší jinak mňamka. Nebespán je tak trochu dílna nadšenců, kteří se snaží, ovšem nemají to snadné. Konkurence v Kašperských horách na náměstí je silná a to v okruhu 150m. Jsou zde 3 místa, kde to prostě umí a Nebespán bych řekl se dělí o první místo s Hotelem Kašperk, nutno zkusit.
 

cvranek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 2. 2018 21:26:20)

Skvělý zážitek v rámci Grand Restaurant Festivalu 2018, francouzský kuchař předvedl ukázku noblesního repertoáru, který byste rádi měli za jakousi normu úrovně kulinárního oboru v českém restauratérství. Milá a pozorná obsluha je zde samozřejmostí, která koresponduje s útulným interiérem, vřele doporučuji!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 2. 2018 19:53:20)

V rámci festivalu Grand restaurant navštěvujeme ročně tři restaurace po dobu sedmi let. Můžeme říci, že si nepamatujeme na takto špičkovou kvalitu podávaných jídel.Doporučujeme jet jen s prázdným žaludkem, porce nejde opravdu sníst. Vše umocněno velice milým personálem a společně s majiteli nám vytvořili krásný zážitek. Mnoho takto spokojených hostů přeje cukrárna Zlatý časy
 

Perry

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (4. 2. 2018 15:27:54)

Moje první návštěva v lednu 2018 v rámci festivalu. Kuchyně vynikající! Filet z lososa, předkrm degust prkénko s vlastními uzeninami, dezert vlastní dorty. K tomu lahev Chablis. Byl jsem tak šokován špičkovou kuchyní, že jsem tam druhý den šel znovu jestli se mi to nezdálo. Naopak! Předkrm aspik, pot au feu, jelení medailonky, lahev Bordeaux. Fantastické. Pokud by tahle restaurace byla v Praze, může čekat Michelina! Prostředí francouzského bistra, milý a proškolený personál. Musíte zažít!!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English