VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2019
Ostrov hotel

Ostrov hotel
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní, regionální, staročeská
Zvláštnost:
Pokud hledáte opravdu klidné místo, kde si odpočinete a nikdo vás nebude rušit, tohle je to pravé. Uprostřed čisté přírody lesů, skal a rybníků vaří moderní českou gastronomii s důrazem na pomalou úpravu mas konfitováním, poctivé omáčky a netradiční domácí zmrzliny a dezerty.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 8. 2018 00:06:27)

Hotel s restaurací na klidném místě obklopený skalami, s pěkným přírodním "parkem". Interiér restaurace neurazí, nenadchne. Z menu jsem zvolila kuřecí vývar se špenátovým svítkem, svítek chuťově o ničem. Jako hlavní chod jsem vybrala hovězí špalek s bram.gratinem a restovanou kořenovkou, maso bylo dobré, celkově pokrm v pořádku. Dezert jsem zvolila cheesecake s bílou čokoládou a mučenkový sorbet, ač prý se tyto chutě měly vzájemně doplňovat, mně sorbet svou kyselostí sladkost spíše přebíjel.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 8. 2018 16:33:12)

Jako předkrm jsem si dal belgický tatarák s hranolky a sorbetem z wasabi a okurky. Jednotlivě mi vše chutnalo a hranolky oceňuji jako dobrý nápad, akorát wasabi sorbet jsem moc nepochopil, vůbec mi to nešlo k sobě, nicméně, dali jsme se do řeči s číšníkem a ten mi princip vysvětlil, s tím, že je to proto, aby vám ten sorbet připravil pusu na další sousto tataráku, něco jako když si dáte hořkou kávu ke sladkému dezertu. A je pravda, že to tak fungovalo.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 8. 2018 16:13:28)

Interiér pěkný, avšak nijak výrazný. Obsluha byla taková, jakou očekávám, mile nabízel a rád zodpověděl naše otázky. K jídlu, kulajda mi moc chutnala, nebyla to žádná "koprovka s bramborem a houbami", ale smetanový krém jemně ochucený koprovým olejem, pošírovaným vejcem a křupavými brambory, prostě jedna z nejlepších kulajd, co jsem jedl. Jelení kýta jemná, měkká, nevysušená a mandlové krokety jako příloha = super nápad.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (2. 2. 2018 22:13:12)

Po roce jsme opět s přáteli navštívili v rámci festivalu hotel Ostrov v plném očekávání s jakým menu nás místní šéfkuchař překvapí. Musíme přiznat, že servis i gastronomie zde opět o krůček postoupil. Všem nám velmi chutnalo, obsluha se o nás starala, skvělá atmosféra, prostě naše očekávání to nezklamalo, spíže naopak :-) Vřele doporučuji
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English