Ostrov hotel

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Ostrov hotel - exteriér

Ostrov u Tisé 12, Tisá

Kuchyně: česká, česká moderní, mezinárodní, regionální, staročeská

Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka

Otevřeno: 11–22, denně

+420 475 222 428

Pokud hledáte opravdu klidné místo, kde si odpočinete a nikdo vás nebude rušit, tohle je to pravé. Uprostřed čisté přírody lesů, skal a rybníků vaří moderní českou gastronomii s důrazem na pomalou úpravu mas konfitováním, poctivé omáčky a netradiční domácí zmrzliny a dezerty.

Marcín Antonín
Marcín Antonín

Antonín je srdcem i duší milovníkem jídla a kuchařem. Řemeslu se věnuje už od mládí. Prošel řadou restaurací v severních Čechách, Krkonoších a Praze. Několik let byl šéfkuchařem hotelu Větruše v Ústí nad Labem.

Jeho vášní je tradiční česká kuchyně s důrazem na moderní pojetí, jejich kombinace s aktuálními trendy a surovinami. Specialitou jsou masa připravená sous-vide; silné, poctivé omáčky a originální dezerty. Je velkým milovníkem rumů z celého světa.

Ve volném čase se věnuje cestování, rybaření a sportu

Načítám ....