VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Ostrov hotel

Ostrov hotel
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Farmářské produkty
Ostrov u Tisé 12
Tisá
403 36
11–22, denně
    475 222 428
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní, regionální, staročeská
Zvláštnost:
Pokud hledáte opravdu klidné místo, kde si odpočinete a nikdo vás nebude rušit, tohle je to pravé. Uprostřed čisté přírody lesů, skal a rybníků vaří moderní českou gastronomii s důrazem na pomalou úpravu mas konfitováním, poctivé omáčky a netradiční domácí zmrzliny a dezerty.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Věra Kailová

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 8. 2018 00:06:27)

Hotel s restaurací na klidném místě obklopený skalami, s pěkným přírodním "parkem". Interiér restaurace neurazí, nenadchne. Z menu jsem zvolila kuřecí vývar se špenátovým svítkem, svítek chuťově o ničem. Jako hlavní chod jsem vybrala hovězí špalek s bram.gratinem a restovanou kořenovkou, maso bylo dobré, celkově pokrm v pořádku. Dezert jsem zvolila cheesecake s bílou čokoládou a mučenkový sorbet, ač prý se tyto chutě měly vzájemně doplňovat, mně sorbet svou kyselostí sladkost spíše přebíjel.
 

Loslobosdrnkos

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 8. 2018 16:33:12)

Jako předkrm jsem si dal belgický tatarák s hranolky a sorbetem z wasabi a okurky. Jednotlivě mi vše chutnalo a hranolky oceňuji jako dobrý nápad, akorát wasabi sorbet jsem moc nepochopil, vůbec mi to nešlo k sobě, nicméně, dali jsme se do řeči s číšníkem a ten mi princip vysvětlil, s tím, že je to proto, aby vám ten sorbet připravil pusu na další sousto tataráku, něco jako když si dáte hořkou kávu ke sladkému dezertu. A je pravda, že to tak fungovalo.
 

Loslobosdrnkos

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 8. 2018 16:13:28)

Interiér pěkný, avšak nijak výrazný. Obsluha byla taková, jakou očekávám, mile nabízel a rád zodpověděl naše otázky. K jídlu, kulajda mi moc chutnala, nebyla to žádná "koprovka s bramborem a houbami", ale smetanový krém jemně ochucený koprovým olejem, pošírovaným vejcem a křupavými brambory, prostě jedna z nejlepších kulajd, co jsem jedl. Jelení kýta jemná, měkká, nevysušená a mandlové krokety jako příloha = super nápad.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (2. 2. 2018 22:13:12)

Po roce jsme opět s přáteli navštívili v rámci festivalu hotel Ostrov v plném očekávání s jakým menu nás místní šéfkuchař překvapí. Musíme přiznat, že servis i gastronomie zde opět o krůček postoupil. Všem nám velmi chutnalo, obsluha se o nás starala, skvělá atmosféra, prostě naše očekávání to nezklamalo, spíže naopak :-) Vřele doporučuji
 

pzk

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 14:51:33)

Na hotelovou kuchyni to ujde, ale Goldie v Táboře to není..:-) Něco lepší, něco horší. Pokaždé obdivuji jak dlouho jim trvá načepování piva...Problém nastává při zaplněné kapacitě hotelu kdy kapacita restaurace je totožná..může se vám tak stát že budete obcházet kolem nebo posedávat na baru než se uvolní stoleček, není to ideálně řešené..jinak okolí a prostředí je fajn, je to relax.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 8. 2017 16:25:17)

500 znaků, trochu málo, ale zkusím to. Krásné prostředí, kotlina, vůkol lesy, skály, pohoda. A zde hotel ve stylu 90.let, architekt neměl moc invenci. Rybník s pěknou pláží na koupání. Kuchyně? Překvapivě dobrá, to jsme nečekali. Cena soutěží s kvalitou, je to plichta. Porce pěkné, chutné. Dezerty trochu moc nóbl (malé, drahé). Obsluha milá, leč ne příliš všímavá. Rychlost servírování porcí silně variabilní. Výchozí místo na tůry nebo diskrétní schůzky skvělé. Asi sem zase někdy zajedu.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top
English