VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Palazzo

Palazzo
Salónek
Bezbariérová
Parking
Farmářské produkty
Biskupská 2
Brno
602 00
19–23, denně
    532 156 613
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Středomořské vlivy se tady prolínají s tím nejlepším z české gastronomie. Elegantní interiér byl navržen španělským designérem. Sezonní speciality, promyšlená degustační menu a kvalitní vína.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (12. 12. 2018 18:33:45)

Závěrem musím říct že co do kvality hotelu se vyrovná i kvalita kuchyně. Jedná se snad o nejlepší hotelovou kuchyni v Brně a jednu z nejlepších restaurací v Brně, obsluha byla zpočátku mírně rozpačitá, následně bylo vše v nejlepším pořádku a kvalitě. Za sebe hodnotím jako VELMI DOBRÉ.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (12. 12. 2018 18:31:28)

Teplým předkrmem jsem zvolil Dušené telecí líčko s karotkovou kaší a mangoldem. Líčko jemné a chutné, se šťávou luxusní, stejně tak luxusní byla i bramborová kaše. Hlavní chod byl v podobě ryby. Pečený mořský vlk s caponatou, rajčátky, kapary a španělskými bramborami. Ryba luxusní, v kombinaci s kapari či caponatou přímo excelentní chuť. Brambůrky byly příjemným doplňkem. Závěrem jsem zvolil Trio crème brûlée pistáciové, kávové a vanilkové, což bylo příjemným uzavřením celé večeře.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (12. 12. 2018 18:23:50)

Restaurace Palazzo se nachází v centru Brna, v hotelu Barceló Palace. Tento hotel patří v Brně k nejlepším, takže by se dala očekávat podobná kvalita místní kuchyně. Na začátek cizrnový amuse-bouche potěšil a naladil chuťové buňky. Jako studený předkrm jsem zvolil Lososový gravlax. Pokrm byl zajímavý, hravý s možností kombinovat chutě. Dále následoval Vývar z volské oháňky se zeleninou, respektive se zeleninovými perličkami. Vývar byl opravdu silný a měl říz, což v chladném dni potěšilo.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English