VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Prosecco

Prosecco
Zahrádka
Bezbariérová
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Prosecká 66
Praha 9 - Prosek
190 00
11–23, denně
  777 257 247
Kuchyně:
italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Krása italské přírody přenesená do moderní budovy Prosek Pointu. Vinný humidor s hotovým pokladem uvnitř. Tři dny v měsíci pravidelné tematické degustační menu o šesti chodech s možností kombinace s vínem.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.6
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.1
Cena: 520
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 16:40:29)

No vidíte, ještě tu fotku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 16:34:05)

V sobotu v poledne téměř plno, obvykle dobré znamení, že je dobrá kuchyně. Hovězí vývar v ukázkovém provedení. Přemýšlel jsem o fotce, ale Mirek7 by zase napsal: Vypadá to úplně jako hovězí vývar, tak je to pravděpodobně hovězí vývar :-))) Vývar byl víc zeleninový (mrkev+řapíkatý celer), ale velmi chutný s přidaným dost velkým kusem měkkého hovězího masa. Na vittelo tonnato jsem byl zvědavý a překonalo mé očekávání. Tentokrát jsem neodolal focení. Jak to krásně vypadá, tak to i chutnalo! 1-1-2
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 16:42:06)

No a kde je ta fotka hovězího vývaru, který vypadal jako hovězí vývar (jehož focení jste neodolal), pane Boddie?
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 16:44:34)

:-))) Rychle čtete MIrku7. Nedovolil jsem si vývar fotit, ale udělal jsem to u telecího s tuňákovkou. Tak se nezlobte :-))
 

vydRa

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 5. 2017 23:05:12)

Dát 550 Kč za maso v restauraci, která se nazývá pizzerie na Praze 9? Nebýt tento podnik v top100, pak asi těžko. ALE! V minulé recenzi jsem Esku hodnotil skvěle především za zábavu. Tady jde o brutální :) jídlo. Steak ze svíčkové s pikantním tomatovým kompotem mi vyrazil dech. Takhle dobré jídlo jsem zkrátka neměl ani nepamatuju. Sezonní (by Petr Bednář) chřestová polévka s nakládaným sladko-kyselým chřestem také nadprůměrná i na takto kvalitní podniky. Obsluha a interiér bez chybičky. Díky!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top
English