VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Retro Consistorium

Retro Consistorium
Zahrádka
Mečová 4
Brno
602 00
11.30–24, po, 11.30–02, út–so, 12–22, ne
    543 210 175
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Dopřejte si lehké pracovní obědy, odpolední kávu po práci nebo dlouhé večery s přáteli u vína. Vše vám nabídnou dvě patra tohoto podniku. Interiér je masivní a velmi prostorný. Určitě vyzkoušejte i příjemnou venkovní zahrádku.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

janis

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 6. 2019 23:06:10)

Vkusný a velmi dobře doladěný interiér v historickém domě na mě udělal dojem, stejně jako velký výběr vín a snad i zkušená obsluha. Vzhledem k první návštěvě budu hodnotit velmi pozitivně, i když už trochu blafuji... Třeba roketa v předkrmu s carpacciem mohla být servírována trochu lépe a její dlouhé stonky se taky nejedly nejlíp. Ale hořčicové risotto se salsicciou bylo chuťově neotřelé, takže protentokát nedostatky promíjím.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (29. 7. 2018 20:41:51)

Jako hlavní chod zvítězil hovězí karabáček na rajčatech a uzené paprice. Zaujaly též rýžové krokety jako příloha. Samotný pokrm byl dobrý a vše dohromady ladilo. Obsluha byla ochotná, jen škoda toho chvilkového čekání na začátku. Celkově je restaurace příjemná. Jistě si najde své oblíbence, kteří rádi danou atmosféru. Mne nezaujala mne tolik jako jiné. Jídlo bylo dobré, ceny odpovídající centru mině vyšší. Celkově tedy hodnotím jako DOBRÉ.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (29. 7. 2018 20:37:10)

Restaurace v centru města, dalo by se říct v historické části nedaleko staré radnice. Samotná restaurace má skromný, útulný a specifický interier. No využil jsem posezení venku na ulici. Po chvíli čekání, než jsem si byl povšimnut jsem si vybral z jídeláku následující. Lososa s panna cotou a lososovým kaviárem, což byl osvěžující předkrm, servírovaný tak jak dopadl na talíř, ale proč ne :) Dále studené gazpacho, které bylo taktéž dobré a v letním horkém dni osvěžilo.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English