VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

SIA

SIA
TOP100
V Celnici 1034/6
Praha 1
110 00
11–24, po–st, 11–01, čt–pá, 12–01, so, 12–23, ne
    220 199 380
Kuchyně:
mezinárodní
Zvláštnost:
Slavný chef Jiří Štift a jeho tým kuchařů z Indonésie, Nepálu, Indie, Vietnamu, Thajska, Malajsie, Číny, ale i z Moravy. Otevřená kuchyň ve třech patrech, kde můžete sledovat výrobu domácích nudlí a čínských knedlíčků, porcování pekingské kachny nebo přípravu masa a ryb na japonském grilu. Interiér v duchu asijských tržišť. Filosofie „to share“ aneb sdílení pokrmů s přáteli a rodinou kolem stolu. Exotické přísady dovážejí přímo z Asie. Originální asijské koktejly a unikátní čaje.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.6
Cena: 800
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (2. 6. 2019 16:27:38)

Do této restaurace se pravidelně vracím, jejich kachna je naprosto vynikající. Veškeré chutě v předkrmu i hlavním chodu z kachny jsou sladěné a člověk odchází s plným břichem. Ochutnala jsem i jiné věci a můžu jen doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (30. 3. 2019 23:56:21)

Měkkého kraba jsem objevil v Sanshu a musím říci, že tam byl sice menší, ale o parník chutnější. Křupavý bok jsem jedl mnohokrát lepší než zde, a to i v nejzapadlejší thajské jídelně. Nejhorším chodem však byly vařené knedlíčky a to s vepřovým masem, tak i s kuřecím. Bez chuti... Zklamání pane Štifte. Třešničkou měl být dezert od pana Skály, toho, co jsme ho zvolili nejlepším cukrářem za rok 2017. Koňaková špička úžasně zdobná, chuťově mizerná. Větrník s unaveným krémem.Zlatá Erhartova cukrárna!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (30. 3. 2019 23:52:19)

Jak to správně nazval Mirek7, je to tovární hala. Číšníci příjemní, profesionálně zdatní. S jídlem spokojenost jen částečná. Přešel bych snad 3 kuchyně, které nekontrolovaně chrlí chody ke stolu bez ohledu na pořadí, budiž. Bezvadná pekingská kachna, hlavně první chod=prsa se švestkovou omáčkou a sezamovými palačinkami. Druhý chod, tedy vykostěná stehna už tak chutný nebyl, špatně se kousal, ale byly k němu opravdu báječné nudle.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (1. 1. 2019 16:22:52)

Výborné jídlo, skvělá obsluha a příjemné prostředí až na volbu hudby. Na můj vkus až moc klubový na restauraci.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 11. 2018 16:08:48)

asijské gastro porno . výborné jídlo , příjemný personál . nebyli jsme zde naposled
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (12. 10. 2018 08:24:10)

Restaurace se těžko hledá, protože zvenku není prakticky nijak označena. Uvaděčky mají takové podivné pláště, jako sestry na urgentním příjmu v nemocnici Motol. Interiér je nesympatický - pro mě to je hlučná tovární hala. Ovšem pekingská kachna je velmi chutná.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 12. 2018 12:45:06)

Stále se sem chystám.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 10. 2018 15:24:16)

900
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (10. 9. 2018 14:00:05)

Jedná se o místo, které musí navštívit každý, kdo má rád asijskou kuchyni. Na tom to místě najdete vliv snad všech asijských zemí. Já musela poprvé ochutnat jejich kachnu. A byla vynikající. Ochutnala jsem toho tolik a ze všeho jsem byla nadšená. Když jsem v takové restauraci, snažím se toho vyzkoušet co nejvíce (od předkrmu až po desert či drink). Všem milovníkům asijské kuchyně doporučuji.
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (8. 9. 2018 11:24:44)

Zajímavý koncept, příjemná a svižná obsluha, přestože kmitala i u stolů vedle. Výborné dim sum knedlíčky, nejlepší ty s vývarem uvnitř. Dobrá kachní polévka a hovězí kari, salát z tuňáka mohl být s výraznějším ochucením. Příště chceme zkusit pekingskou kachnu, ty mimochodem ve vitrínách v prostoru restaurace visí.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English