VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Sapíků penzion

U Sapíků penzion
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Klokočná 8
Mnichovice
251 64
11.30–23, st–so, 11.30–21, ne
    323 641 186
Kuchyně:
česká, česká moderní, rakousko-uherská, staročeská
Zvláštnost:
Na Klokočné se vaří podle vybraných rodinných receptů, které rodina Sapíkova schraňuje už od 17. století. Jejich předkové totiž pracovali u předních šlechtických rodů v Čechách, na Moravě, v Bavorsku i Tyrolích. Základem jsou kvalitní a čerstvé suroviny a fortel.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 2.0
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.4
Cena: 530
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (18. 1. 2019 12:57:32)

S odstupem roku jsme v předsilvestrovském čase navštívili Sapíkovi. Raččí krém je skutečná delikatesa, kterou jsem nikde jinde neochutnal včetně malého raka. Svíčková s vývarem na jedničku stejně jako zajíc na smetaně, nebo daněk s šípkovou, šneci v těstíčku pro mn objevné, sulc něco z české klasiky ve špičkovém provedení. Candát v maďarské úpravě na paprice s méně obvyklou přílohou noky příjemně překvapil. Z dezertů palačinka i taštičky s povidly a makem bezchybné. Obsluha mile neformální, milá
 

kokos

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (30. 11. 2018 22:30:04)

Moje srdeční záležitost na nedělní oběd na zahrádce. Jídlo pořád skvělé, výhled na náves mám rád. Jídlo 1,3 Exteriér vč. stolů, prostírání.. 2,5 obsluha 2,2
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 00:43:38)

Zjevili jsme se v Klokočné o víkendu sovětských specialit. Začal jsem kvasem, abych se ujistil, že mi nechutná :-))) Bezvadný boršč generála Žukova, velice dobrý pečený filet z candáta, i když možná trochu vysušený, ovšem doplněný excelentními lanýžovými nudlemi s vinnou pěnou a máslovou karotkou. Spolustolovnice měla smůlu, sledoval jsem její boj s kližnatým jelenem a následovala brilantně veliká porce svíčkové. Restaurace o víkendu nebyla plná, možná se projevilo zvýšení cen. To není Praha!!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English