VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Sapíků penzion

U Sapíků penzion
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Klokočná 8
Mnichovice
251 64
11.30–23, st–so, 11.30–21, ne
    323 641 186
Kuchyně:
česká, česká moderní, rakousko-uherská, staročeská
Zvláštnost:
Na Klokočné se vaří podle vybraných rodinných receptů, které rodina Sapíkova schraňuje už od 17. století. Jejich předkové totiž pracovali u předních šlechtických rodů v Čechách, na Moravě, v Bavorsku i Tyrolích. Základem jsou kvalitní a čerstvé suroviny a fortel.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 2.0
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.4
Cena: 530
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (18. 1. 2019 12:57:32)

S odstupem roku jsme v předsilvestrovském čase navštívili Sapíkovi. Raččí krém je skutečná delikatesa, kterou jsem nikde jinde neochutnal včetně malého raka. Svíčková s vývarem na jedničku stejně jako zajíc na smetaně, nebo daněk s šípkovou, šneci v těstíčku pro mn objevné, sulc něco z české klasiky ve špičkovém provedení. Candát v maďarské úpravě na paprice s méně obvyklou přílohou noky příjemně překvapil. Z dezertů palačinka i taštičky s povidly a makem bezchybné. Obsluha mile neformální, milá
 

kokos

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (30. 11. 2018 22:30:04)

Moje srdeční záležitost na nedělní oběd na zahrádce. Jídlo pořád skvělé, výhled na náves mám rád. Jídlo 1,3 Exteriér vč. stolů, prostírání.. 2,5 obsluha 2,2
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 00:43:38)

Zjevili jsme se v Klokočné o víkendu sovětských specialit. Začal jsem kvasem, abych se ujistil, že mi nechutná :-))) Bezvadný boršč generála Žukova, velice dobrý pečený filet z candáta, i když možná trochu vysušený, ovšem doplněný excelentními lanýžovými nudlemi s vinnou pěnou a máslovou karotkou. Spolustolovnice měla smůlu, sledoval jsem její boj s kližnatým jelenem a následovala brilantně veliká porce svíčkové. Restaurace o víkendu nebyla plná, možná se projevilo zvýšení cen. To není Praha!!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English