VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Starýho Billa

U Starýho Billa
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Kudelova 5
Brno - Černá Pole
602 00
11.29–23.59, po–pá, 11.59–23.59, so, 11.59–21.59, ne
    545 244 453
Kuchyně:
americká, mexická, steakhouse, tex-mex
Zvláštnost:
Steakhouse s pravou texaskou atmosférou v centru Brna již od r. 1998. Vedle spolupráce s lokálními farmáři a dodavateli precizně vyzrálého masa se soustřeďují zejména na steaky z legendárních plemen hovězího dobytka (Txogitxu, Luma, Kräuter beef, Boškarin, Chianina, Wagyu, US IBP ap.). Nápojům dominuje široká nabídka netradičních tequil a mezcal.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (3. 6. 2019 19:24:46)

Obsluha byla velmi rychlá, a milá. Celkově bylo jídlo mimo steak bylo dobré a v přiměřené kvalitě. Rib eye steak z Wagyu byla třída a jiná liga a jsem rád že jsem ho ochutnal, neboť chuťově se jedná opravdu o pohádku na jazyku. Celkově hodnotím restauraci VELMI DOBŘE.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (3. 6. 2019 19:22:47)

Polévka byla hovězí vývar s masem a nudlemi. Vývar samotný trošku slabší, nudle maso a zelenina v něm v pohodě. Zlatým hřebem byl Rib eye steak z plemene Wagyu třída A5. Takovou delikatesu jsem si dal prostě jen tak. Maso bylo šťavnaté, tučnější chuťově mi tam hrály tóny foie gras, prostě tohle maso je opravdu jiná liga hovězího steaku. Na závěr jsem si dal tiramisu které bylo chutné.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (3. 6. 2019 19:19:49)

Stylový steak bar U Starýho Billa nabízí příjemné posezení v pěkném prostředí. Nachází se kousek od centra ve sklepních prostorách budovy. Z nabídky i na baru je vidět slušná zásoba rumů a destilátů. Ohledně jídla zaujme možnost výběru netradičních steaků například z medvěda, klokana nebo hovězí steaky z různých koutů světa, včetně plemene wagyu. Jako předkrm jsem zvolil Slaninu starýho byla což bylo několik plátků dobrého masa, na navození chuti v pohodě.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English