VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

V Zátiší

V Zátiší
Salónek
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká, indická, mezinárodní
Zvláštnost:
Stálice vysoké gastronomie. Tady se nemůžete splést. Vybrané pokrmy české, mezinárodní a indické kuchyně vám servírují na unikátním designovém porcelánu. Personál pod taktovkou pana Pavlíčka „tiká“ jako hodinky. Prosklenou stěnou můžete zkontrolovat, co se děje v kuchyni.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.3
Interiér: 1.3
Cena: 1150
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (24. 1. 2019 08:48:07)

Celkový pocit z degustace je velmi průmerný, prostředí a obsluha byly příjmné, avšak jídlo rozhodně nezazářilo. Ragú bylo naservírované jako někde v závodní jídelně, mezi polévkou a druhým chodem byl prostoj skoro 40 minut, a na desert se čekalo, jakoby se začal vyrábět až po objednání. Vyzdvihnout musím panna cottu, která sice vzpala jako vzorek, ale byla lehoučká a chutě se krásně prolínaly. Nebyl to špatný zážitek, ale vracet se nebudeme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 17:59:16)

Navštivila jsem v rámci GRF a jsem poněkud zklamaná. Shoduji s uvedeným. U ragú jsem měla pocit, že jím vlastní boloňskou omáčku. Polévka mi přišla nevýrazná. Užily jsem si příjemný večer s dobrým vínem, obsluha ok, ale u takového podniku mi chybělo něco víc. Výborný byl chleba, ale to se mi zdá zrovna tady poněkud málo.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 10:25:38)

Tuto restauraci jsme navštívili s manželem v rámci GRF poprvé. Nádherné prostředí, skvělá obsluha, výborné víno...Jídlo bylo celkově dobré, akorát mi trochu chyběl ten "wau" efekt, který jsem v takovéto restauraci očekávala. Vyzdvihla bych Panna cottu a zajímavě upravenou polentu. Ostatní byl spíše průměr. Nebylo to vůbec špatné, pochutnala jsem si, ale nic výjmečného. Celkově to byl ale krásný zážitek a určitě se ráda vrátím
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 08:22:14)

Restauraci jsme navštívili v rámci GFR. Bohužel musím souhlasit s komentáři jiných účastníků. Obsluha byla příjemná a vstřícná, víno velmi dobré, jídlo ale průměrné. Neurazilo ale ani nenadchlo. Nejvíce mi chutnal dezert. Večer jsem si ale přesto užili.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (22. 1. 2019 17:53:22)

Na degustaci jsme byli v rámci oběda, takže prostředí bylo klidné. Obsluha milá a vstřícná. Požádali jsme o jinou variantu vína po ochutnání a bylo nám vyhověno. Jídlo bylo o 3 chodech s jedním menším předkrmem "houbová pěna se sušenou šunkou" - luxusní. Polévka Minestrone byla dobrá, jen moc fazolová, Telecí ragú bylo pikantnější, ale polenta to vyrovnala. Jen ragú nechutnalo moc jinak než domácí bologna :) Desert panna cotta z podmáslí byla velmi malá tečka na závěr.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (21. 1. 2019 20:44:21)

Naše první zkušenost s GRF a mám z toho smíšené pocity. Jídlo i víno výborné, prostředí chvalitebné, ale obsluha bohužel špatná. Připadali jsme si jako při akci na Slevomatu za 200,-. V 17:30 se nahrnulo asi 20 objednaných lidí do jedné místnosti, obsluha milá, ale pak mírně nestíhala a na konci asi v 19:45 sdělila, že od 20:00 mají další hosty a musíme odejít a kávu nám tak ani nenabídli. Nehledě na to, že předtím, i když jsme přes půl hodiny neměli co pít, se u nás číšník ani neukázal.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (21. 1. 2019 13:56:48)

V rámci GRF jsme se zúčastnili degustace v restauraci V Zátiší. Obsluha byla velmi vstřícná a ochotná. Amous bouche byl velmi dobrý. Jako předkrm se podávala Minestrone, tradiční italská polévka, která neurazila, ale ani nenadchla. Hlavní chod Telecí ragú s polentou-hodně omastku a nedochucená polenta. Dezert byl rozhodně nejlepším jídlem z menu. Myslím, že tato restaurace mohla nabídnout více. Tentokrát tedy hodnotím jako zklamání.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (20. 1. 2019 14:15:00)

Zase naprostá jednička, poprvé jsme tu byli na 1. GRF a po deseti letech pořád perfektní.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 10. 2018 10:56:20)

Večeře ala card nezklamala. Indické předkrmy a rybka s telecím, k tomu lahvička ze St.Emilionu. Milá obsluha i připravené bezlepkové pečivo bez chyby.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 9. 2018 01:04:23)

Akce s michelinským šéfkuchařem z Francie jménem Mourad Haddouche. 4 chody s vínem stačily, Michelina bych neudělil, ale určitě jsme nebyli zklamaní. Foie gras tradiční, ale bez překvapení, šneci také klasika a určitě chutně připraveni. Špagety s vejcem a šunkou mě nepřesvědčily. Nejvíc jsem se těšil na knedlíček z candáta, byl to takový pidichod vhodný spíš do degustačního menu. Chuť candáta se ztrácela, běžel prostě nějak okolo... Kachní prso jsem si nechal vnutit, ale nebylo to ono.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 9. 2018 08:44:46)

Večeře s desgustačním menu hostujícího michellinského kuchaře Mourada Hadoucha nemělo chybu. Šneci v hráškovém coulis, maniokový chips Saint-Véran 2017, Domaine Carrette Teplá kachní játra foie gras, perník, jablka Chateau Le Thibaut 2015, Monbazillac Bramborové spaghetti carbonara s vaječným parfait, uzená šunka, sýrová emulze a Cazette du Morvan Bourgogne Chardonnay 2016, Philippe Colin To je jen malá "ochtnávka. Zvláště Foie Gras byla vynikající. K tomu milá obsluha. Děkujeme
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 8. 2018 13:02:02)

Souhrnně po několika návštěvách: 1. skvělá jídla s mimořádnými chuťovými kombinacemi, aniž by musel host konzumovat „podivné bobky ingrediencí“, dnes tak moderní v pražských, zejména michelinských restauracích; 2. neuvěřitelně milá a ochotná obsluha, 3. rozumně koncipovaný vinný lístek s neurážlivými cenami. Zátiší se mnoho let pohybuje zaslouženě na špičce pražské gastronomické scény.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 7. 2018 21:50:24)

dokonalé
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English