VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Valoria

Valoria
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká moderní, francouzská, mezinárodní, regionální, vegetariánská
Zvláštnost:
Chuť nás dokáže oblažit. Skýtá nekonečné množství rafinovaných kombinací. Zdejší jedinečné pokrmy kombinují tradici s nejmodernějšími postupy a českou kuchyni s kuchyní francouzskou. K tomu vyladěný interiér ve světlých tónech.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.4
Interiér: 2.1
Cena: 690
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (11. 3. 2019 15:28:06)

Navštíveno v rámci GRF 2019. Servírka nás ochotně usadila a obsloužila i když jsme dorazili o hodině dříve. Jídla všchna vynikající. Předkrm velice svěží, skvěle zvolený candát a brilantně udělaný jehněčí hřbet. Příjemná vína a velmi elegantní prostředí. Určitě navšívíme zase.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (5. 3. 2019 08:42:38)

První dojem z restauračního exteriéru výborně vyrovnal uzený losos, největším chuťovým překvapením pro mě však byl candát na šampaňském zelí, všechny chutě se dokonale propojovaly a doporučení víno ještě podtrhlo chuťový zážitek. Báječně silná houbová chuť a jemnost jehněčího hřebu byla již jen doplňkem po předchozím chodu. Celkově byly pokrmy dokonale sladěny do posledního detailu. Dezert byl dobrý, ale nevyrovnal se masitým jídlům. Celkově skvělá večeře, příjemný zážitek a nová zkušenost.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (1. 3. 2019 15:16:01)

Děkujeme za příjemný zážitek. Jídla byla vynikající. Zvláště nás nadchlo: Losos se svěžím citronovým konfitem Candát s excelentním šampaňským zelím a bramborovo-mandlovým pyré Jehněčí s fregolou s hřiby bylo korunováno vynikajícím vínem.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 17:15:54)

Milé a perfektní GRF menu jako každý rok. Fregola sarda k druhému hlavnímu chodu a mandlovo-bramborové pyré k prvnímu byly luxusními doplňky. Výborné víno k jehněčímu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 07:11:04)

Jídlo bylo moc dobré, velmi jemné chuti. Jehněčí mohlo být trošičku víc "uděláno". Nejvíce nám chutnala příloha k hlavnímu jídlu a zcela vynikající desert. Obsluha byla pozorná a milá. Valoria nezklamala, ale zdálo se nám, že tomu všemu něco maličkého chybělo, aby to bylo TOP. Možná to bylo tím úděsným exteriérem restaurace. Nechápu, proč s tím majitel nic nedělá.
 

Janika1

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (14. 2. 2019 22:08:54)

Opět výtečně sladěné menu. Nejvíce zaujala fregola s hřiby a výtečné šampaňské zelí k rybě. Párování s víny OK. Jen dezert nám připadal bez pověstného glancu, který k Valorii patří. Spíš než fondán to bylo brownies - dobré, ale nijak oslňující. V každém případě Valoria stojí za návštěvu a rádi se brzy vrátíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (13. 2. 2019 17:41:53)

Všechny chody výborné,Valoria udržuje již mnoho let vysoký nadstandard
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (8. 2. 2019 11:33:50)

GRF se účastním už 8 let, ve Valorii jsem byl poprvé. Příjemné prostředí i obsluha, a pokud jde o menu, tak skvělé, skvělé, řekl bych, že asi nejlepší co jsem v rámci GRF ochutnal. Hodlám se sem vrátit i mimo GRF. Děkujeme za krásně strávený podvečer.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (5. 2. 2019 08:55:21)

Předkrm nadchnul a chutnal tak, že jsem zapomněla vyfotit druhý chod. Na jídle jsme si opravdu pochutnali, překvalila studená panenka ve druhém chodu a celerové pyré. Zajímavé bylo ochutnat anýzovou omáčku. Kdo má rád hřiby, tak ocení Jehněčí hřbet sous-vide, fregola sarda s hřiby a rozmarýnové glace. Fondant sice nevytekl,ale chuťově byl opravdu úžasný, takové "nebe v hubě". Moc děkujeme i za velice dobré víno, určitě přijdeme znovu.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 18:57:20)

Pro mne asi největší zážitek byl druhý hlavní chod, jehněčí hřbet doplněný fregolou s hřiby. Jehně bylo v pro mne oblíbené úpravě sous-vide, šťavnaté, chutné, prostě boží. Příloha s hřiby a rozmarýnový demi-glace vše krásně doplnila. Neladilo mi však vínko, nalévané opět do té samé sklenice, po dopití předešlého. Přišlo mi "silné" možná to bylo tím, že na mne vyšel zbytek z lahve. K dezertu, mohu říct byl dobrý. Celkový dojem byl dobrý. Jídlo chutné, obsluha příjemná a ochotná.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 18:44:08)

Po loňském menu které u mne bodovalo lanýžovým olejem a houbami, jsem měl letos trošku vyšší očekávání. Nemohu říct, že by mi menu nechutnalo, to ne. Jídlo bylo celkově velmi dobré, jak je ve Valorce standard, jen prostě "nepřekvapilo" nemyšleno ve zlém. Uzený losos s křepelčím vejcem byl chuťově příjemný, citronový konfit osvěžil. Bílé vínko se k předkrmu hodilo. Candát byl chutný s pěknou kůrčičkou, zelíčko jemné, bramborové pyré s mandlemi byl příjemný doplněk, který to pyré pozdvihl.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (31. 1. 2019 18:35:35)

Skvělé menu a velice příjemná obsluha. Nebylo co vytknout. Děkujeme za příjemně strávené odpoledne.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (31. 1. 2019 16:24:52)

Výborně zvolené menu, příjemná a nevtíravá obsluha, Valoria opět, tak jako každý rok, nezklamala. Děkujeme za krásný večer.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (24. 1. 2019 19:27:55)

Valoria mě vždy příjemně překvapí milou atmosférou, přátelskou, ale přitom nijak vlezlou obsluhou a skvělým jídlem. Jedna z mých nejoblíbenějších restaurací.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 13:55:29)

Ani letošní festivalové menu nezklamalo. Výborný předkrm z lososa, jemňoučké a měkké maso z panenky velmi chutně sladěné s přílohou. Malinký mráček za neočekávané kosti ve filátku z candáta. Jehněčí naprosto vynikající a sladká tečka fondantu skvělá. Opět tleskame, děkujeme za skvělou obsahu a velmi dobře vybrané víno k pokrmům. VALORIA hraje prim ve volbě v Brně :-)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 12:17:54)

Předkrm uzený losos byl perfektní, vepřová panenská svíčková byla chuťově velmi vyvážená, bohužel tím jak byla připravována na studeno, maso bylo trošku jako žvýkačka. U candáta jsme neměli žádnou výtku až na kousek přítelkyně, který byl plný kostí.Chuťově nejlepší byl asi jehněčí hřbet, kterému nebylo co vytknout a následoval stejně dobrý dezert. Celkově bych restauraci hodnotil velice kladně jak prostředí tak obsluhu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (21. 1. 2019 09:00:26)

Opět skvělý zážitek s GRF, nádherný uzený losos, luxusní bramborovo-mandlové pyré i fregola sarda s hříbky a sladká tečka na závěr nadchla.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (17. 1. 2019 08:40:56)

Ve Valorii jsme byli na GRF již asi po 4 za sebou, jsem rád, že ve festivalu pokračují narozdíl od jiných špičkových restaurací v Brně. Jídlo bylo skvělé, jen candát mohl být více osolen, jinak vše na jedničku. Sladěnost příloh a omáček byla exkluzivní.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (15. 1. 2019 19:48:19)

Výborné jídlo, vyvážené chutě, jednotlivé chody příjemně gradují ve výraznosti chuti. K tomu příjemný interiér a všímavá obsluha. Budeme se těšit, že Valoria zůstane věrná programu GRF. Svatava Dvořáková
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 12. 2018 17:00:13)

Moc Gratuluji, přeji Vám to!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English