Zámek Ratměřice, Sequoia

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Zámek Ratměřice, Sequoia - interiér

Ratměřice 1, Ratměřice

Kuchyně: česká moderní, regionální

Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, zahrádka

Otevřeno: 11–20, po, 11–22, út–čt, 11–22, pá–so, 11–20, ne

+420 312 600 400

O kulinářské zážitky se stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů. Výsledkem spojení inovací s lokálními ingrediencemi je výtečná a poctivá regionální kuchyně. Hotel poskytuje luxusní ubytování s možností wellness, masáží i sportovních aktivit, včetně unikátního venkovního biobazénu.

Pavol Pavlík

Moderní interiér stylové restaurace má kapacitu až 82 míst. Za příznivého počasí je připraveno příjemné posezení na venkovní terase s výhledem na přilehlé jezírko s rybami a zámecký park. Kapacita venkovní terasy je až 70 míst. Restauraci lze rezervovat pro rodinné nebo společenské akce.

O kulinářské zážitky se v restaurantu Sequoia stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů.Pavol Pavlík má za sebou již bohatou kuchařskou historii. Vše začalo v rodném Slovensku, kde se rozhodl vydat cestou kuchařského řemesla a stát se jedním z nejlepších. Působil v nejprestižnějších hotelových zařízeních ve Vysokých a Nízkých Tatrách a propracoval se až na vrchol tamní gastronomie. Poté zamířil za zkušenostmi do Prahy. Vyzkoušel podniky jako Flambeé, hotel Boscolo, restaurace Alchymist, Le Patio a 9 let působil v slavném Le terroir. Bistrøt 104, který snad není třeba na gastronomickém poli představovat, byl pro Pavla Pavlíka zatím vrcholem jeho kuchařského života, korunovaným oceněním Bib Gourmand.

Načítám ....