SEARCH AND VOTE

Café Savoy

Café Savoy
Garden restaurant
Dogs permitted
TOP100
Farmers' Products
Vítězná 5
Praha 5 - Malá Strana
150 00
8–22.30, po–pá, 9–22.30, so–ne
    731 136 144
Kitchens:
Czech, French, international
Curiousity:
Genuine atmosphere of First Republic-era cafés. Remarkable interior with a listed Neo-Renaissance ceiling. Famous rich breakfast and gourmet menu dishes. You can try crayfish and Czech snails. Fresh confectionery and baked products from the restaurant's own bakery. You can watch the production through a glass window in the cellar.
Reviews GR2019
Food: 1.6
Service: 2.0
Interior: 1.5
Price: 680
My reviews for GR2020
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (16. 2. 2019 23:27:43)

Zapečenou brokolici a ovocnou chuť knedlíků,vše jsme ocenili jednuškou a taky prostředí.Nepříjemná a opravdu hodně nepříjemná obsluha nás přesvědčila,že mají radši Němce a Rusáky než Čechy.To nedělejte,prosím.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:11:23)

Marná snaha, zkažená nálada a odchod bez poct a bez dýška domů. Manželka mi i tak dobře uvařila a oslavili jsme to spolu. Takže ADIEU SAVOY!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:10:53)

Znám to tu a včera večer jsem studoval jejich menu, takže si objednávám vídeňský řízek s bramborovým salátem a brzlíkem. Číšnice mě upozorňuje na to, že mají ode dneška (19.11.) nový jídelní lístek a v poledne mají jen řízek kuřecí. Snažím se vysvětlit, že jsem četl včera večer ten původní a navíc mám hodně dobrou náladu, neboť zdravotní prohlídka dopadla skvěle. Ptám se, zda by kuchař mohl udělat výjimku a jako už po léta mi usmažil řízek z telecího.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:10:14)

Po dobré lékařské zprávě odcházím na krátkou soukromou oslavu zcela sám a radostně naladěn znovu do Savoye. Vůbec mi nevadí, že ještě není čas oběda, taky mě posadí ke snídaňovému stolečku. Dávám si 20-letý Armagnac a vejce do skla jak od Buriana, k tomu i Plzničku. V půl dvanácté jsem konečně posazen k polednímu stolu, objednávám si další Armagnac a Plzeň a ani nechci jídelní lístek.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky