SEARCH AND VOTE

Kašperk

Kašperk
Reception room
Garden restaurant
Wheelchair access
Parking
Children’s corner
Dogs permitted
TOP100
Farmers' Products
Náměstí 3
Kašperské Hory
341 92
11.30–22, denně
    376 324 113
Kitchens:
Czech, fish, international, regional
Curiousity:
A hotel built directly on the foundations of the U Hroznu Inn which was created at the height of the Kašperské mountains – during the gold mining time. Thanks to the head chef Marcel Ondera the restaurant has a cosmopolitan touch and the menu a light British overlap. The offer includes Thai curry, premium burgers and brownies. There is always a Czech speciality on the lunch menu.
Reviews GR2019
Food: 1.5
Service: 1.8
Interior: 2.0
Price: 570
My reviews for GR2020
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

Tvrďák66

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 15:18:35)

Tady je to moc dobrý.Prostředí servis a ta bašta!Žebra hned po kulajdě a jak sme se měli.Naprásknutý až po uši.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 21:38:48)

Jsem rád, že vám chutnalo :-)
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:49:21)

A na závěr co se moc nepovedlo? Předkrm, máslová paštika. Chuť prapodivná. Zápach také. Máslová určitě nebyla a dobrá, už vůbec ne. Toasty mohly být jemně opečené. Nicměně se k tomu servis postavil čelem, omluvil se a a jako kompenzaci dal slevu 50% na celou útratu, což se cení a taky není obvyklé :-). Domácí hranolky dorazily asi později než měly. Byly měkké, studené. Ďábelská omáčka k nim byla dobrá. Tedy až na detaily je jistě rozumná volba zde zavítat, ikdyž konkurence v blízkém okolí nelení
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:39:38)

...směrem. Pojďme se podívat viz. foto, jak to tady umí. Např.rajská omáčka s Bio hovězím jasná mňamka. Nebo kousek masa zvaný Veverka rovněž ze šumavkého hovězí. Kulajdě asi není moc co vytknout. Řízek z krkovičky trošku tužší, ovšem letní bramborový salát z neloupaných brambor byl na jedničku. Dezert palačinka s ovocem slušná, mohla by i přidat!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:23:00)

Po delší době opět na Kašperku. Tentokrát i s pobytem v hotelu. 10 let od otevření hotelu je již trošku znát na interiéru i na vybavení pokojů. Např. chybí lednice, aj. Ovšem Gastronauty jistě hlavně zajímá kvalita pokrmů v restauraci hotelu. Udržet si ji totiž 10 let není jen tak. Příjemné překvapení bylo, že kuchyně využívá biochov hovězího masa, alespoň tak to hlásá velký billboard u vjezdu na parkoviště hotelu, který se mimo jiné povedl. Šéfkuchař Marcel Onder vede svou kuchyni správným...
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 16:02:16)

Kašperk, to je dobrá volba restaurace i ubytování.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky