VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

La Casa Argentina

La Casa Argentina
Live music
Reception room
Garden restaurant
Dogs permitted
Dlouhá 35
Praha 1 - Staré Město
110 00
11.30–01, po, 11.30–02, út–so, 11–24, ne
    602 360 060
Kuchyně:
Argentinian, international, steakhouse
Zvláštnost:
Argentina uprostřed Prahy. Vyhlášené steaky na otevřeném grilu parilla. Velký výběr argentinských vín. V teráriích leguáni a opičky. Na programu tradiční jihoamerické tance a kouzelnická vystoupení. Největší prodejna doutníků v Praze s rozsáhlým humidorem.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.6
Obsluha: 1.8
Interiér: 2.1
Cena: 1150
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (5. 2. 2019 07:26:08)

člověk se ocitne na chvíli v Argentině . výborné jídlo , ať burgry, hovězí nebo krevety.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (24. 8. 2018 17:01:07)

Znovu v Argentině. Ostatně, kam zamířit na jídlo, když padne půlnoc, že? Vaří tu báječně, krevety bezvadné, empanadas, tedy taštičky plněné hovězím také skvělé. Tentokrát číšník středního věku v klidu přinesl účet a odešel, aby se vrátil, až host zaplatí. Pak si odnesl účet s penězi a vrátil mi nazpět. Dostal tringl větší, než ten vyjukaný mladík minule, co mi tvrdil nesmysly a stál nade mnou, dokud jsem nevložil peníze k účtu. Uff.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 13:43:56)

Bezvadně provedený salát s hovězím steakem, opravdu klasa. Víno úžasné, jen ty ceny... Mladičký číšník nade mnou při placení stojí s otevřenou kasírkou, ach jo. Říkám mu, že se na to v klidu podívám, ale stojí dál. Ptám se, zda něco chce říci a on, že mám zaplatit. Vysvětluji mu, že v lepších restauracích se diskrétně položí účtenka hostu na stůl a číšník se vzdálí. Ne, povídá mi. Nás učili ve škole, že host musí být neustále v kontaktu se svými penězi. Svatá prostoto, kdo je to učí?
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 16:58:26)

Ha ha ha. Mám relativně podobný zážitek z hotelu Port na Máchově jezeře. Když jsem viděl, jak tam číšník asi na desetkrát šmrdlá (čepuje) pivo, nevydržel jsem to, a šel to s ním v poklidu konzultovat. Odpověděl mi, že v hotelovce je učili, že to pivo se má postupně točit 5-7 minut. Co k tomu dodat? Ať žije naše pohostinské školství!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English