SEARCH AND VOTE

Šatlava

Šatlava
Reception room
Garden restaurant
Wheelchair access
Dogs permitted
Farmers' Products
Dlouhá 101
Hradec Králové
500 03
11–23, po–čt, 11–24, pá–so, 11–21, ne
    776 817 856
Kitchens:
international, Modern Czech
Curiousity:
Former civil court and town jail in the historic centre of Hradec Králové. The building is reconstructed but interesting authentic elements remain. Short and creative menu changes according to the season with an emphasis on fresh and first-rate ingredients. Daily offer of regional specialities.
Reviews GR2019
Food: 2.3
Service: 2.1
Interior: 2.2
Price: 420
My reviews for GR2020
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (20. 3. 2019 18:13:27)

Restaurace si hraje na "světovost" a jsou to hlouposti. Všechna jídla jsou nesmyslně překombinovaná, např.: pražská šunka je geometricky perfektní kvádřík (místo plátků), křenové mascarpone, malinový prach a gel - co to jako má být? Okoun je s mandlovou krustou + smetanové cuketové špagety se sušenými rajčaty a rukolou - vše plave v oleji. Pstruh s květákovým pyré, grilovaný květák a pražené arašídy?! Na co si tu hrajete? Tady by si Pohlreich užil...
 

pepiceknovak

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (5. 3. 2019 23:39:31)

Zase zklamání. Proč se nechám znovu vlákat na oběd do míst, kde už jsem se spálil? Telecí řízek - nevím, zda to bylo vůbec telecí. Jako příloha nějaké brambory snad stvarohem? Kdo to vymýšlí? Telecí smažený řízek je nejlepší vídeňský s pravým rakouským bramborovým salátem. Ten je maličko nakyslý, aby to ladilo s telecím. Co to vymýšlíte za hlouposti?
 

Roman H.

Foodie

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (14. 2. 2019 09:57:04)

Při poslední návštěvě jsme vybírali z denní nabídky a byli jsme spokojeni. Grilovaný hřbet z divočáka byl křehký a šťavnatý (jako příloha bramborové pyré a růžičková kapusta) a dobré byly i telecí medailonky Saltimbocca s parmskou šunkou a šalvějí s tarhoňou. Nabídka vín i rumů dobrá. Obsluha byla rychlá, kompetentní a ochotná. Příjemnější je posezení v zimní zahradě – doporučuji rezervaci.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 1. 2019 13:16:00)

Dnes vynikající zimní menu: kyselo, srnčí medailonky se švestkovou omáčkou a dyňovým pyré, milá obsluha a příjemné změny detailů v interiéru. Perfektní zážitek!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 10. 2018 20:46:24)

Návštěva velmi oblíbené restaurace dnes byla zklamáním. Navýšení cen za hlavní jídlo z denní nabídky z dřívějších 250-280 na současných 350-380 bez změny kvality jídla, jeho prezentace nebo celkového konceptu restaurace není již adekvátní. Obsluha přinášející mořského vlka se slovy “kdo měl toho pstruha?” a diskotéková hudba při plně obsazené restauraci vytváří spíše atmosféru dobrého lokálu. Bez změny přístupu novějšího personálu se bohužel Šatlava na první místo v Top 10 nevrátí...
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 9. 2018 14:54:25)

Veliké zklamání z restaurace z TOP 100. Průměrná ve všech pohledech.
 

pepiceknovak

Connoisseur

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 7. 2018 13:33:51)

Komentáře mých předchůdců mě nalákaly a já při cestě do Hradce šel na oběd do Šatlavy. Je možné, že jsem tam byl v nesprávný čas. Obsluha pomalá, prostředí ujde, no jenže jídlo špatné.Mizerně ochucená okurková polévka a krkovici jsem odmítl jíst, neboť nebyla čerstvá. To komentuji ještě slušně.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky