VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Vyšel nový průvodce Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2019 (XXIII. vydání)


Prezentuje 1008 nejlepších a nejzajímavějších restaurací v naší zemi.

Seznamte se s TOP10 v Absolutním hodnocení
nebo podle kategorií: Jídlo, Obsluha, Interiér.
Bude vás zajímat i "TOP10 nejlacinějších z TOP100"
a speciální “žebříček expertů”, kteří vyhodnotili TOP20.

 

Kniha Grand Restaurant 2019 právě v prodeji!

 

Naše hodnoty jsou nezávislost, tradice a osobnost Pavla Maurera,

která se neskrývá mezi stovkami anonymů, tak jako je to

u téměř všech ostatních průvodců. Nejsme dokonalí,

ale děláme to poctivě a s láskou!


Děkujeme vám všem, kteří v nás věříte a zůstali jste nám věrní

(někteří už 23 let!)

 

Někdy prostě musíš!
Někdy prostě musíš!
10. 4. 2019
Koblížky k sežrání: arašídové máslo & čerstvý malinový jam, baklava, glazé z bourbon vanilky, crème brûlée
U Růžové zahrady
Velikonoční menu
19. 4. 2019 - 22. 4. 2019
Velikonoční menu 19. 4. - 22. 4. Předkrm: Tři kusy domácích jehněčích klobásek, hořčičný dresing, pečivo 129,- Hlavní chod: Králičí roláda, kedlubnové pyré, hořčičné semínko 189,- Dezert: Jablečné řezy s brusinkami, vanilková omáčka 89,- Celé menu: 389Kč

Aplikace pro iPhone a Android

Komentáře
Autor: Mirek7
Datum: 19. 4. 2019 16:07:21
Z rušného obchoďáku se ocitáme v klidném světě s nádherným akváriem. Výborná pizza i dezerty; z jídel jsou cítit kvalitní suroviny i láska, s jakou... Více
avatar
Restaurace: Jana hotel
Autor: Mirek7
Datum: 19. 4. 2019 16:04:07
Nevím, proč "slavný místní podnik"? Při třech návštěvách jak v poledne, tak večer, kromě jedné výjimky vždy jen hoteloví hosté. Co je na tom... Více
avatar
Archiv


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English