VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Four Seasons hotel, CottoCrudo

Four Seasons hotel, CottoCrudo
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Veleslavínova 2a
Praha 1 - Staré Město
110 00
7–11, 12–17, 18–22.30, denně
    221 426 880
Kuchyně:
italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Stylově – a po italsku. Někdo to rád vařené. Někdo syrové. Vyberte si. Bar s čerstvými rybami a mořskými plody, výběr sýrů, salami a prosciutto, čerstvé pečivo a nový italský chef s velkými mezinárodními zkušenostmi.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.8
Cena: 1140
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2016 (7. 3. 2016 17:57:19)

Letos nejlepší restaurace z festivalu, a to jak podle jídla, tak i podle velmi pozorné obsluhy. Výborná chobotnice, velmi chutná líčka. I výběr vína byl zdařilý.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 2. 2016 18:34:31)

Jídlo vynikající a obsluha nejlepší, jakou jsme kdy zažili. Byli jsme i s malým miminkem a všichni nám vytvořili bezvadny servis.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 2. 2016 08:19:28)

Restaurace nás velmi mile překvapila, hlavně tedy obsluha, na jedné straně profesionální, na druhé i projevila zájem o zákazníka. Jídlo i víno vynikající a jako třešnička na dortu úžasný výhled... Doporučuji.
 

Pinot

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 2. 2016 16:26:05)

Opravdu průměrné rizoto a i další jídla spíš efektní než chuťově vyladěná. Ceny opravdu vysoké, lahev Moravy 1.300,- a podobně! Obsluha příjemná a profesionální.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 2. 2016 01:11:40)

CottoCrudu byla pro nás zatím jedna z nejlepších restaurací, které jsme navštívili. Byli jsme tam s dvouletou dcerkou (s dětmi se mnohdy snáze odhalí kvalita poskytovaných služeb), zde to bylo vynikající. Jídlo výborné možná jen zbytečně velké porce - stačily by poloviční. Obsluha milá, profesionální. Jako jediní po nás chtěli kód důstojně, až po usazení na místo. Krásný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 2. 2016 20:02:04)

Uzasna teleci licka a vyporne upecena chobotnice... jako zlata tecka bylo tiramisu :-) Ted jeste predstavte k tomu krasny interier a VELMI prijemna obsluha. Rozhodneee nesmito to nechat priste ujit a urcite muzeme jen doporucit!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 2. 2016 16:54:44)

Jedna z nejlepší festivalových degustací tohoto ročníku. Vše předčilo naše očekávání.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 2. 2016 10:35:32)

Do Cotto Crudo jsme šli na oběd a vyplatilo se. Čekali jsme nejmíň a dostali jsme nejvíc... Výborně zvolené menu (chobotnice famózní), perfektní vína, krásné prostředí hotelu... cítili jsme se jako v pohádce. Malé mínus mají relativně nepohodlné kožené židle. Obsluha i šéf kuchař velmi milí. Výborné pečivo na začátek... vřele doporučuji!
 

Štíple

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 2. 2016 06:52:10)

Krásná restaurace. Dostali jsme stůl u okna s výhledem na Pražský hrad. Tak to má být. Jídlo výborné, velké porce, pro mě až příliš. Obsluha také na 1.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 12:22:54)

Shrnu do jednoho slova - výtečné. Jídlo kvalitní, chutné, překvapila nás velikost porcí (velké), výborné pečivo, dobře vybraná, kvalitní vína. Obsluha profesionální, jen jedno minus - jedna z obsluhujících nemluví česky, jen anglicky, takže některý výklad k jídlu jako by nebyl. Vše završil výhled z okna na starou Prahu. Odcházeli jsme velmi spokojeni. Ve vstupu do hotelu je nádherná květinová výzdoba z živých květin - krásné.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 21:22:08)

Já na rozdíl od jiných jsem byla velmi spokojena. Neočekávala jsem žádné wow (s odchodem kuchaře odešel i "Michelin"), takže jsem očekávala solidní restauraci se solidním menu. A toto mé očekávání bylo naprosto splněno. Chobotnice byla velmi dobrá, líčka neměla chybu a dezer super! Obsluha příjemná a ne vlezlá, prostředí moderní a příjemné. A dozvěděla jsem se, že tříchodové polední menu ve všední den je za 490,- Kč. Při kvalitě restaurace myslím stojí za to ji navštívit i mimo festival!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 16:36:52)

O Four seasons a zdejší restauraci jsem slyšela vždy samé superlativy, ale bohužel jsem se o nich nepřesvědčila , očekávala jsem wow a dostalo se mi průměru. Jak již kdosi níže napsal, nenadchne ale neurazí. Nelituji návštěvy, ale další neplánuji.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (7. 2. 2016 20:47:28)

Jídlo výborné, krásný interiér, příjemná obsluha. Rozhodně doporučujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (7. 2. 2016 17:17:15)

Prijemna obsluha, jidla dostatecne.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (2. 2. 2016 20:10:51)

Interier restaurace je krasny, elegantni a citili jsme se tam velmi prijemne. Obsluha bez chybicky, po prichodu nam bylo nabidnuto misto u okna s krasným vyhledem. S degustacnim menu jsme byli velmi spokojeni, jen porce byly opravdu docela velke, odchazeli jsme prejedeni. Chobotnice byla perfektni - mekka, skvele se doplnovala s kvetakovym kuskusem a merunkovym chutney. Licka byla velmi chutna a kase s lanyzi a zeleninou nemela chybu. Tiramisu v lehce netradicním pojeti bylo super.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (1. 2. 2016 10:58:31)

CottoCrudu byla pro nás zatím jedna z nejlepších restaurací, které jsme navštívili. O chobotnici bych mohl básnit do dneška, neměla vážně ani jednu chybu a byla naprosto úžasná (a že už jsem jich pár ochutnal)! Hlavní chod výborný, líčka se jen rozpadala a bram. kaše se zeleninou opět bez chyby. Dezert ve formě tiramisu byl tou správnou sladkou tečkou za tímto výborným menu. Nad to vše má restaurace krásný výhled a o krásném prostředí hotelu Four Seasons netřeba hovořit
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 21:49:44)

I was absolutely impressed. By the service, by the food, and by the interiour of the restaurant. From the second I walked into the restaurant I was warmly welcomed, and during the whole meal the staff was friendly and warm. I absolutely loved the food, from the delicious and perfectly cooked octopus to the crisp and wonderful texture of the vegetable served with the main course. The tiramisu was good, but not great. Maybe a bit too heavy on the marscapond. The breAd was fantastic.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 20:57:35)

Starožitné doplňky interiéru hotelu v záplavě květin tvoří velmi luxusní prostředí, které je potěšením navštívit. Oproti němu restaurace působí příjemně a nečekaně jednoduše. Bohužel, nebo spíš bohudík, je dnes již celá řada restaurací, z jejichž návštěvy se odchází se vzpomínkou na gurmánský zážitek. Zde to byl "jen" příjemný oběd. Čekala jsem víc...
 

Dáda

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 16:38:03)

Krásné prostředí, ochotný personál a zatím nejchutnější menu v rámci Maurerova festivalu. Absolutně nelze nic vytknout.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (27. 1. 2016 09:41:52)

Zda se, ze podnik promptne reagoval na kritiku z prvniho tydne. Pri poledni navsteve 26.1. registruji mily a pohotovy personal. Pokrmy jsou velmi chutne a odpovidaji popisu. Jejich "nedegustacni" velikost spolu s rozsahlou´nabidkou ruznych druhu peciva nas vede do situace kdy zaverecne tiramisu jiz jen ochutname. Pokud udrzi nastoupeny trend, vrele doporucuji
 

Grand Restaurant Festival 2016 (28. 1. 2016 19:37:05)

Dobry den, velice dekujeme za navstevu restaurace a pozitivni ohlas! S pozdravem CottoCrudo
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English