VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

KOISHI fish & sushi

KOISHI fish & sushi
Zahrádka
Bezbariérová
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Údolní 11
Brno
602 00
11–22, po, 11–23, út–so, 11–22, ne
    777 564 744
Kuchyně:
bio, česká moderní, dary moře, fusion, japonská, mezinárodní, rybí
Zvláštnost:
Brněnská superstar! Podnik kategorie „fine dining“, kam host přichází nasytit všechny svoje smysly. Originálně a moderně pojatá kuchyně je postavená na fusion evropských a asijských chutí. Základ nabídky tvoří čerstvé mořské a sladkovodní ryby, ale i masité či vegetariánské pokrmy.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.5
Cena: 1060
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 9. 2016 11:30:49)

čtu tady nějaké povzdechy od majitele s trochu divnejma větama směrem k Okarlovce,já v Koishi byl s Brňákama a taky se mi vůbec nelíbila obsluha,sebestředná a drzá,jídlo předražený a nic moc,tak proč bych nešel třeba do Pavilonu,což jsem nakonec samozřejmě udělal
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 9. 2016 15:48:40)

Já nechci pane Martinkovič s váma diskutovat.Čtu tu komentátory a nejsem sama co nejni u vás spokojenej.Já zasejc nejsem tolik bohatá abych mohla k vám chodit.Dycinky nás někdo pozval páč prašulky poctivě vydělávám a je mi pak líto jich spoustu vysolit za jídlo co nejni excellentní a vy ste děsně zdražili.Já vám to neberu no v restauraci bylo pokaždý hodně volnejch místtak asi na tej drahotě něco i bude.Nevim proč ste si vybral zrovna mně když spousta komentářů je podobnejch.Přeju vám zdar.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 9. 2016 11:35:08)

Strááááááááááááášně předražený jídla.Miso polívka za 150 a nejni tam krom tofu skoro nic???Další polívka je za 285,možná jsou tam zlatý zrnka hihi.Králík na zeleném kari taky nic moc a za 620??Zcela průměrný dort s banánem a karamelem za 295.Draho ale ne blaho.Zasejc jim dáme pauzu,neskutečně zdražili a kvalita jídla ani obsluhy neodpovídá cenám.V Brně jsou nejdražší ale ani zdaleka né ti nejlepší.Borgo a Pavilon je strčej do kapsy.Pomalá a trochu drzá obsluha.Zkaženej večír.
 

Languedoc

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 9. 2016 10:02:51)

Vážený/á Okarlovko, pořád si říkám, jaký máte důvod se k nám neustále chodit dlouhodobě zklamávat z našich jídel, cen, kvality obsluhy… Osobně mě mrzí, že v rámci vaší (ne)recenze popisujete, jak je to jinde skvělé… Jsme zvyklí s našimi hosty hovořit zcela otevřeně o všem pozitivním i negativním. Takže prosím příjměte moji nabídku si o všem, co se vám u nás nelíbí, pohovořit přímo se mnou. Zodpovím vám veškeré otázky, proč je to či ono zrovna tak. S úctou Janko Martinkovič majitel 603836611
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 6. 2016 19:26:50)

Celkově mohu říct, že v Koishi vám nabídnou velmi zajímavé chuťové zážitky a kombinace. Musím však bohužel zmínit i to, že porce jsou řekněme decentnější zvláště v poměru k ceně, která šla poslední rok dosti nahoru. Neříkám, že za dobré jídlo by se nemělo zaplatit, zde však například u polévky se mi zdála cena nadhodnocená. Celkově však jídlo uspokojilo mé chutě. Ještě možná, je fajn že Koishi bylo v roce 2013 top v Maureru, ale přece jen je to pár let a šerpa visí stále i dnes... 3/3
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 6. 2016 19:02:46)

Hlavní chod: Platýz & Tempurovaný měkký krab - KLOBOUK DOLŮ, ryba byla úžasná. Jemná, rozplývající se na jazyku s kombinací hrášku, máslové pěny a raka šlo o příjemný chuťový zážitek. Dezert: Bavaroise z tonka fazolí - Semena stromu slivoň obecný, chuťově přirovnané k ořechů, či mandlím, obsahující afrodiziační látky. Tohle nešlo opomenout, chuť dortíku byla opravdu zajímavá, no pohrál jsem si s kombinacemi na talíři, jako třeba sorbetem ze saké a byl jsem dezertem velice spokojen a potěšen. 2/3
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 6. 2016 18:42:25)

Návštěva proběhla dne 11. 6. 2016 Amuse bouche zde mimořádně zmíním, jednalo se o Pražmu královskou s ponzo pěnou, červenou řepou a zázvorem. Chuťové buňky nastartovány! Studený předkrm: Sashimi & Tatar z hovězí svíčkové - Jak je zvykem velmi zajímavé kombinace chutí, například s avokádem či okurkovou tříští. Polévka: Tom Yum - Samotný krém dobrý, chuťově zajímavý, v polévce jako přísady kalamáry krevety atd. polévka sama o sobě dobrá, cenově trochu přestřelená, prostě jsem čekal asi víc. 1/3
 

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 21:59:08)

Jitka Koishi každý rok opakujeme, protože je nejlepší. :-) Vynikající jídlo a velmi milá obsluhující, úžasný zážitek, těšíme se na příští rok.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 16:56:48)

Krmě nezapomenutelná, prostředí příjemné, obsluha vynikající. Pan číšník nám Papouščí rybu nejen popsal, ale i přinesl ukázat (na iPadu☺) Nejlepší letošní kulinářský zážitek, výlet z Práglu stál rozhodně za to. Díky!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 2. 2016 17:26:43)

Vynikající jídlo i obsluha. Moc jsme si pochutnali:-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 2. 2016 09:16:45)

Koishi je TOP ve vsem. Naprosto dokonale jidlo srovnatelne s Japonskem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 2. 2016 20:05:46)

Jako vždy, příjemný kulinářský zážitek. Oceňuji odvahu se zařazením knedlíčku plněného černým jelítkem k hlavnímu chodu (candát). Fungoval jako zázvor u sushi, takový "přepínač chutí" :) A děkujeme za možnost přijít i s kočárkem....
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 21:28:43)

Byli jsme moc spokojeni se všemi chody. Polévka skvěle ochucená s křupavým jablíčkem a výbornou mušlí, hlavní chod zajímavě vyladěné chutě a perfektně doplněné vínem a dezert lahodný s citlivě vybraným vínem. Moc milá obsluha a příjemné prostředí. Zatím v rámci GRF v Brně nejlepší zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 21:34:10)

GRF2016 v KOISHI opět ukázali, proč patří mezi absolutní republikovou špičku. Volba menu, jeho presentace, víno, prostředí a obsluha na jedničku. Je proč se sem vracet. Už se těšíme na další návštěvu.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 21:20:22)

GFF jsme se letos zůčastnili poprvé a restauraci Koishi jsme vybrali dle nabízeného menu, které nás z Brněnských restaurací nejvíce zaujalo. A po dnešku mohu s klidem říct, že to byla skvělá volba. Všechny části menu jsme si užili. Prostředí restaurace je velmi příemné a totéž platí pro personál. V budoucnu určitě do Koishi ještě zavítáme! Díky za krásný večer!
 

WEROO

Gourmet

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 1. 2016 12:50:40)

GRF 2016 Koishi je pro mě vždy sázka na jistotu a nejinak tomu bylo i letos. Amuse bouche navnadí chuťové buňky na vše ostatní, co přijde. Dýňový krém neměl chybu, to je má srdcovka, a s kontrastem kyselého jablka byl prostě vynikající. Candát jako hlavní chod dokázal udržet nastavenou laťku. Ale naprostá pecka byl dezert a to dezertům neholduji a objednávám si je málokdy a i tady jsem ho brala spíš do počtu, ale překvapivě byl pro mě asi nejzajímavějším chodem, dělí se o prvenství s polévkou :)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 1. 2016 09:00:42)

Celé festivalové menu bylo úžasné, vína skvělá, servis excelentní. Jídlo na talíři působí jako umělecké dílo. Je těžké rozhodnout, které jídlo na mě udělalo největší dojem, snad dýňová polévka s jablky a mušlí Sv. Jakuba.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (18. 1. 2016 08:02:31)

Amuse-bouche výborný, chuťově vyladěný - sušený kaviár bottarga na žampionovém krému. Dýňový krém s mušlí sv. Jakuba - velmi dobrý (kontrastní segment syrového jablka dával polévce kyselost a texturu s koncem šťavnatého křupnutí).Candát s červenou řepou v kombinaci se šalotkou a knedlíkem plněným jelítkem vypadal a také chutnal skvěle. Hruška a sorbet velmi chutné, koláč nezvykle slaný a hořky - po kypřidle. Vína pěkná. Obsluha excelentní!!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 19:08:14)

Téměř po roce se nedočkavě vracíme do této restaurace. Minulá návštěva dopadla na výbornou, tak se moc těšíme co nás čeká. Nicméně na to , že je večer tak je divné, že je restaurace naprosto prázdná. Bohužel již asi víme proč. Celkový dojem z jídla není úplně špatný, hlavně předkrmy mají výborný potenciál. Ovšem hlavní chody jsou trochu překombinované a zbytečně složité. A asi největší kámen úrazu jsou brutálně vysoké ceny, za mikro porce jídla. No, asi to byla poslední návštěva této restaurace.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 3. 2016 15:05:34)

Čtu zde o Koishi jak kladné, tak záporné komentáře. Moje dvě poslední návštěvy mě utvrdily v tom, že Koishi mezi TOP nepatří ani v Brně, natož v republice.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 12. 2015 16:23:47)

ryby skoro nejím tak co tady žejo,Brňáci mě pozvali prej do nejlepšího v Brně.....jak se KOISHI může procpat do TOP-10???stejk z roštěný a žebro nic moc chuť,suši-průměr,dobrej citrusdort se zmrzkou..čtu předkomentátory a vidím rozporuplné příspěvky,souhlasím s Okarlovkou,je to předražené a průměrné,Brňáky vemu příště do Borga nebo do Pavilonu,oni si vážně myslí o Koishi, že je nejlepší,nemám chuť si nechat od personálu říkat,že ať se z toho Polreicha nepos... obsluha byla trapně pomalá a drzá!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 12. 2015 11:29:20)

Byl jsem jen na kávu a dezert. Byla to harmonie chutí a lahodílo to oku. Tato restaurace je jedna z nejlepších v Brně.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top
English