VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

KOISHI fish & sushi

KOISHI fish & sushi
Zahrádka
Bezbariérová
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Údolní 11
Brno
602 00
11–22, po, 11–23, út–so, 11–22, ne
    777 564 744
Kuchyně:
bio, česká moderní, dary moře, fusion, japonská, mezinárodní, rybí
Zvláštnost:
Brněnská superstar! Podnik kategorie „fine dining“, kam host přichází nasytit všechny svoje smysly. Originálně a moderně pojatá kuchyně je postavená na fusion evropských a asijských chutí. Základ nabídky tvoří čerstvé mořské a sladkovodní ryby, ale i masité či vegetariánské pokrmy.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.5
Cena: 1060
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 21:59:08)

Jitka Koishi každý rok opakujeme, protože je nejlepší. :-) Vynikající jídlo a velmi milá obsluhující, úžasný zážitek, těšíme se na příští rok.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 16:56:48)

Krmě nezapomenutelná, prostředí příjemné, obsluha vynikající. Pan číšník nám Papouščí rybu nejen popsal, ale i přinesl ukázat (na iPadu☺) Nejlepší letošní kulinářský zážitek, výlet z Práglu stál rozhodně za to. Díky!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 2. 2016 17:26:43)

Vynikající jídlo i obsluha. Moc jsme si pochutnali:-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 2. 2016 09:16:45)

Koishi je TOP ve vsem. Naprosto dokonale jidlo srovnatelne s Japonskem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 2. 2016 20:05:46)

Jako vždy, příjemný kulinářský zážitek. Oceňuji odvahu se zařazením knedlíčku plněného černým jelítkem k hlavnímu chodu (candát). Fungoval jako zázvor u sushi, takový "přepínač chutí" :) A děkujeme za možnost přijít i s kočárkem....
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 21:28:43)

Byli jsme moc spokojeni se všemi chody. Polévka skvěle ochucená s křupavým jablíčkem a výbornou mušlí, hlavní chod zajímavě vyladěné chutě a perfektně doplněné vínem a dezert lahodný s citlivě vybraným vínem. Moc milá obsluha a příjemné prostředí. Zatím v rámci GRF v Brně nejlepší zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 21:34:10)

GRF2016 v KOISHI opět ukázali, proč patří mezi absolutní republikovou špičku. Volba menu, jeho presentace, víno, prostředí a obsluha na jedničku. Je proč se sem vracet. Už se těšíme na další návštěvu.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 21:20:22)

GFF jsme se letos zůčastnili poprvé a restauraci Koishi jsme vybrali dle nabízeného menu, které nás z Brněnských restaurací nejvíce zaujalo. A po dnešku mohu s klidem říct, že to byla skvělá volba. Všechny části menu jsme si užili. Prostředí restaurace je velmi příemné a totéž platí pro personál. V budoucnu určitě do Koishi ještě zavítáme! Díky za krásný večer!
 

WEROO

Gourmet

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 1. 2016 12:50:40)

GRF 2016 Koishi je pro mě vždy sázka na jistotu a nejinak tomu bylo i letos. Amuse bouche navnadí chuťové buňky na vše ostatní, co přijde. Dýňový krém neměl chybu, to je má srdcovka, a s kontrastem kyselého jablka byl prostě vynikající. Candát jako hlavní chod dokázal udržet nastavenou laťku. Ale naprostá pecka byl dezert a to dezertům neholduji a objednávám si je málokdy a i tady jsem ho brala spíš do počtu, ale překvapivě byl pro mě asi nejzajímavějším chodem, dělí se o prvenství s polévkou :)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 1. 2016 09:00:42)

Celé festivalové menu bylo úžasné, vína skvělá, servis excelentní. Jídlo na talíři působí jako umělecké dílo. Je těžké rozhodnout, které jídlo na mě udělalo největší dojem, snad dýňová polévka s jablky a mušlí Sv. Jakuba.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (18. 1. 2016 08:02:31)

Amuse-bouche výborný, chuťově vyladěný - sušený kaviár bottarga na žampionovém krému. Dýňový krém s mušlí sv. Jakuba - velmi dobrý (kontrastní segment syrového jablka dával polévce kyselost a texturu s koncem šťavnatého křupnutí).Candát s červenou řepou v kombinaci se šalotkou a knedlíkem plněným jelítkem vypadal a také chutnal skvěle. Hruška a sorbet velmi chutné, koláč nezvykle slaný a hořky - po kypřidle. Vína pěkná. Obsluha excelentní!!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 19:08:14)

Téměř po roce se nedočkavě vracíme do této restaurace. Minulá návštěva dopadla na výbornou, tak se moc těšíme co nás čeká. Nicméně na to , že je večer tak je divné, že je restaurace naprosto prázdná. Bohužel již asi víme proč. Celkový dojem z jídla není úplně špatný, hlavně předkrmy mají výborný potenciál. Ovšem hlavní chody jsou trochu překombinované a zbytečně složité. A asi největší kámen úrazu jsou brutálně vysoké ceny, za mikro porce jídla. No, asi to byla poslední návštěva této restaurace.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 3. 2016 15:05:34)

Čtu zde o Koishi jak kladné, tak záporné komentáře. Moje dvě poslední návštěvy mě utvrdily v tom, že Koishi mezi TOP nepatří ani v Brně, natož v republice.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 12. 2015 16:23:47)

ryby skoro nejím tak co tady žejo,Brňáci mě pozvali prej do nejlepšího v Brně.....jak se KOISHI může procpat do TOP-10???stejk z roštěný a žebro nic moc chuť,suši-průměr,dobrej citrusdort se zmrzkou..čtu předkomentátory a vidím rozporuplné příspěvky,souhlasím s Okarlovkou,je to předražené a průměrné,Brňáky vemu příště do Borga nebo do Pavilonu,oni si vážně myslí o Koishi, že je nejlepší,nemám chuť si nechat od personálu říkat,že ať se z toho Polreicha nepos... obsluha byla trapně pomalá a drzá!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 12. 2015 11:29:20)

Byl jsem jen na kávu a dezert. Byla to harmonie chutí a lahodílo to oku. Tato restaurace je jedna z nejlepších v Brně.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 12. 2015 08:57:28)

Čouhám do TOP 10 a sámýýýýýýý dráhýýýýýýýý hospůdky.Byla sem jen v Koishi a zkaženej večír tak můžu jít jen do Borga je moc fajn anebo si udělat výlet do Jičína k Dělový kouli.Ostatní sou předražený co se dá s tím,nic.
 

Pat4

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 12. 2015 21:26:04)

Jičín je bomba.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 11. 2015 14:23:20)

Stráááááášně draho a zbytečný hlouposti.Obsluha nekonečně hloupá a neslušná neví jak se má mít k hostum.Jasně nám zkazila večír namyšlená kačenka.Sushi nic moc za ty prašulky,je to tu od deseti k nule.
 

aRTySIX

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 11. 2015 16:59:04)

Ano, v režii cen se bohužel shodneme. Od počátků, kdy jsem do Koishi zavítal poprvé cca 2 roky zpět?.. Až po nynějšek, je kuchyně řekněme stále na slušné úrovni, ovšem stále stejné a ceny rostou výš a výš. Nynější jídelák mne skoro až odpuzuje, když vidím že jsem třetinu z toho měl v podobné či stejné úpravě a o čtvrtinu levnější. Každopádně to časem risknu a zkusím štěstí u něčeho z denní nabídky. Na obsluhu si stěžovat však nemohu, vždy se chovala slušně a profesionálně, asi neměla zrovna den.
 

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 15:10:34)

Copak je to za nepravdu, že v restauraci mají originálně a moderně pojatou českou klasiku?Z jakého titulu píšou blbiny?Asie a opět Asie.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 19:23:22)

No vidíte Lilly, ani jsem si takové ptákoviny v prezentaci nevšiml. Děkuji.
 

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 15:07:28)

Jediné,co nám chutnalo pekanový koláč zmizel z karty.Na shledanou jindy.Obsluha nepříjemná.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 18:14:40)

A to si vůbec nechte zdát o Bouuilabaisse s minimem mořských plodů. Za 470,- Kč? Pamatuji si, jak jsem si ji dal v Benátkách jako předkrm za zhruba stejnou cenu a do všech stran trčely mořské plody jako langustinky, velké krevety atd. Já potom hlavní chod nemohl dojíst. Šéfkuchař Petr Fučík možná hřeší na dobré postavení v GR. Je jisté, že Borgu a Pavillonu vůbec nemůže v Brně konkurovat. Nyní už podle mě nepatří ani do nejlepšího tria v Brně. Prominent je také výš.
 

Lilly33

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 15:05:26)

Máte Boddie pravdu a nic než pravdu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 18:12:49)

Drahé, předražené, cena-výkon nevýhodné pro hosta. Sushi se zlepšilo, pan Noritada Saito se snaží, ale na pana Ebinu, který tu působil před ním, prostě nemá. Lepší sushi je i v pražském Hanilu, kde exceluje pan Oh. Neskutečně předražené nigiri.
 

aRTySIX

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 18:35:27)

Ano, ač Koishi mám velmi rád, byl to pro mne takový "gastro start", musím potvrdit že ceny se tam zvyšují a zvyšují a kvalita, aspoň v případě mích návštěv je vždy uspokojivá, ale pokud to tak půjde dál bude to chtít přidat. No a při poslední návštěvě, po TEMPURA UDON jsem odcházel opravdu přejezen což obvykle nestává. Frekvence návštěv je u mne asi taková, že vyberu to, co zaujme z nového menu, ochutnám a vyčkám na další menu, na Sushi si netroufám, není to můj šálek kávy obecně.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English