VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Marriott hotel, Midtown Grill

Marriott hotel, Midtown Grill
Salónek
Bezbariérová
Parking
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Farmářské produkty
V Celnici 8
Praha 1 - Nové Město
110 00
6.30–11, 12–23, denně
    222 881 212
Kuchyně:
steakhouse
Zvláštnost:
Vyhlášená značka hotelu. Inspirace tradičním americkým steakhousem – můžete se těšit na skvělé steaky, originálně připravované ryby, dary moře i další pochoutky. Pyšní se certifikovaným výběrovým hovězím masem s označením USDA ze severoamerické farmy Creekstone.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.7
Interiér: 2.0
Cena: 710
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 8. 2016 10:22:56)

pracovní oběd a takový mlsy-mrkvovej salát s koriandrem,kuřecí nugetky křupavoučký s bramborovym salátem a smetanou,polévka z jahod-bašta to byla veliká
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 8. 2016 22:18:39)

Poprvé zde na nedělním brunchi, v létě za půl, ale trochu ošizeném. Ovšem i tak je to koncert chutí, nejlepší ze všeho ryba (drze jsem si vyškrábl opomíjená líčka), rostbíf, zmrzliny i další laskominy. Za 690 jsem si užil dostatečně, navíc malé děti zdarma. Jen o dolévání vína jsem se musel neustále upomínat. Zkušený someliér i šéfkuchař.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 5. 2016 08:53:17)

oběd za tři kilča,chřest,supr kuře s čočkou,jahody se zmrzkou z chřestu!!ještě jsem to nikdy neměl,kuchyně bombová,děte do toho
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 09:20:35)

Díky za tip. Vyzkouším :-).
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 4. 2016 09:28:45)

"Němý číšník" aneb jak spolehlivě zkazit dojem ze špičkového jídla. Číšník v saku je O.K., ale ten od baru je asi němý: přijde, nepozdraví, mlčky hodí na stůl tácky pod pivo (doslova!), mlčky položí piva; posléze mlčky na stůl dá amuse bouche. Ovšem steaky jsou luxusní.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (9. 3. 2016 09:56:25)

Dokonalé. v ročníku GFR2016 jsme navštívili 5 restaurací a chody i úroveň obsluhy byli nepřekonatelné. Jeden chod byl lepší než druhý, porce velmi příjemné + čokoládový koláč (standardní velikost, né zakrslých rozměrů) byla také velmi příjemný. Nejbáječnějších chuťovým zážitkem byla "Lanýžová kroketa z vepřových líček a zeleniny na hráškovém pyré" Restaurace nás tak mile překvapila, že ji navštívíme dřív než v dalším ročníku GRF 2017 :-) Mnohokrát děkujeme!!!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 3. 2016 20:10:01)

Byli jsme velmi spokojeni s jídlem i obsluhou. Nemáme co vytknout.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 3. 2016 18:25:38)

V letošním roce jsme byli s manželem zvědavi na hotel Marriott,ale bohužel jsme byli zklamáni, protože obsluha vůbec nestíhala, neměla přesné informace o tom,co jsme měli objednáno. Ani prostředí v porovnání s dalšími restauracemi nás neuchvátilo. Jediné, s čím jsme byli spokojeni, byl hlavní chod - steak byl výborný. Příští rok si už ale tento hotel určitě nevybereme.
 

Yumee

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (5. 3. 2016 20:47:32)

Na festivalové menu jsme se velmi těšili, protože na nás působilo ze všech nabídek nejlákavěji. Bohužel jsme ale byli zklamáni - sice čokoládový dortík a steak byl perfektní, ale příloha ke steaku velmi suchá a chuť citronu byla umělá, kroketa z líček byla také sušší a hráškové pyré mohlo být propasírované. V předkrmu jsem nenašla ani kousek avokáda, ale chuťově byl dobrý. Krásná byla prezentace pokrmů. Obsluha průměrná, slečna zapomněla přinést víno..Určitě jsme zažili mnohem lepší degustace..
 

Joklova

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (3. 3. 2016 10:09:25)

Degustace 15. 2. 2016, Marriott hotel: jídlo, víno, obsluha i prostředí byly výborné, hodnotím na výbornou a děkuji! Přeji mnoho úspěchů, L. Joklová
 

Grand Restaurant Festival 2016 (1. 3. 2016 21:34:26)

Jídlo bylo výborné, obsluha milá a pozorná. Na rozdíl od loňské zkušenosti, kdy jsme z jiného podniku odcházeli hladoví a s pocitem nepatřičnosti. Vondr.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 13:28:20)

Náš druhý rok s festivalem a podruhé opět Marriott. Musím říci, že menu bylo opravdu skvělé. Netušila jsem, že se dá z líček vyčarovat něco tak úžasného. A to citronovo - bramborové pyré, to taky bylo něco. Vlastně mi chutnaly všechny chody, stejně jako loni. Obsluha milá a ochotná. Tuto restauraci mohu všem jen doporučit.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 09:48:04)

Já bohužel o obsluze nic dobrého říct nemůžu. Slyšela jsem slečnu jak říká kolegovi, že má samý festivaly a on odpověděl, že je to na hovno, že nestíhá. Trvalo to, než si nás vůbec někdo všiml, nikdo se nezeptal jestli jsme byli spokojeni, nic. Kávu jsme k dortu nedostali. Jídlo bylo ale výborné, jen škoda že hlavní chod byl studený:(
 

Grand Restaurant Festival 2016 (28. 2. 2016 20:46:54)

Poslední naše degustace (5celkem). Prostředí skvělé, klubová stmosféra. Obsluha profesionální a vstřícná. Menu-na úvod paštička výborná, koktejl dokonalá chuť, kroketa z líčka přesolená, ale hráškové pyré s lanýž.sosem úžasné, steak skvělý, navíc dezert, který už já nebyla schopna sníst, ale byl velmi dobrý (manžel ho dojedl). Je to restaurace jednoznačně k doporučení a navíc dali i možnost návštěvy na steaky s jejich kartou a slevou. Díky, byl to příjemný večer. Těšíme se na další ročník.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 2. 2016 09:55:39)

Velká spokojenost. Velmi dobré jídlo, krásně servírované. Personál nesmírně ochotný a vstřícný. Mohu jen doporučovat dále :-)
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 2. 2016 12:44:01)

Večeře začala skvěle jemný kousek paštky,pokračovalo se s koktejlem z ráčků a krevet s avokádem,chut skvělá ,jemná naporostá delikates,velké překvapení co se dá připravit z líček,dobře dopl.hráš.pyre.Steak jak jinak skvěly a obsluha profesionální ale přátelská.Těšila jsem se na Chefa Wiesnera ,ale nebyl přítomen,takděkuji takto
 

Grand Restaurant Festival 2016 (25. 2. 2016 23:06:02)

Naše degustace u Vás = NADŠENÍ. Příjemné prostředí. Všechny chody byly kulinářským zážitkem. Skvělé víno hodící se k podávanému jídlu. Velmi profesionální a milá servírka Věra o každém pokrmu podala vyčerpávající informace. Na závěr čokoládový dortík a káva. Není co vytknout !
 

Grand Restaurant Festival 2016 (25. 2. 2016 11:00:13)

Z jídla, obsluhy a prostředí včetně skvělé hudby jsme byli nadšení, můžu jen doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 22:50:10)

Jen samé plusy!! Hovězí maso tu opravdu umí. Na Montague grilu to je nejspíš hračka :-))) Nene, především tu mají skvělého šéfkuchaře pana Wiesnera!! Nechal jsem si ještě nad rámec festivalu udělat další steak, tentokrát z masa z USA. Byl ještě lepší, než onen festivalový. Překvapivě dobře vybrané festivalové víno bylo přesně prezentované jak číšníkem, tak i sommeliérem. Ten sem přešel nedávno z Francouzské restaurace v Obecním domě. Spolu s Bílou krávou jsem zde měl nejlepší festivalové menu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 2. 2016 21:05:07)

Stale velmi dobre ale sklamanie. Obsluha nejaky junior ktory o vine nevedel vobec nic a vyzeral divne. Chlieb v couverte bol iny ako je standard pri beznej objednavke co sa pri degustacii nerobi, nestoji to za tu usporu. Salat bol pod priemer a nehodil sa tam. Steak suchy. Brownie ako keby som si ho kupil v nejakom cafe. Minuly rok to bolo medzi top, tento medzi bottom a mrzi nas to pretoze standardne tam je fajn.
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 11:41:40)

V rámci GRF skutečně velmi pestré a zajímavé menu. Obsluha milá všímavá, mladí číšníci ve výcviku svaživí ochotní příjemní, to se potom i dá odpustit i nějaký ten drobný prohřešek. Prostředí prima na hotelovou restauraci skvělé. Možná mohlo vše jít trochu svižněji, ale zase jsme stihli vše sledovat a probrat. A nakonec ještě jednou veliká poklona panu šéfkuchaři, všechny chody skvělé a dobře poskládané.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English