VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pagana

Pagana
Salónek
Bezbariérová
Se psem
Platební karty
Vladislavova 17
Praha 1 - Nové Město
110 00
11.30–15, 18–23.30, po–pá
    224 056 300
Kuchyně:
italská
Zvláštnost:
Rodinný podnik s neopakovatelnou italskou atmosférou v centru Prahy. Specialitou jsou flambované spaghetti servírované v kole parmezánu a dochucené sicilskou salsou. Přítomnost paní majitelky zvyšuje prestiž podniku.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.8
Interiér: 2.5
Cena: 760
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 1. 2016 21:08:33)

Tiramisu na závěr jen podtrhlo jedničku za kvalitu jídla. Servis na úrovni, snad jen malou kritickou poznámku: Naše rezervace i start restaurace je v 11.30, přicházíme v 11.27 a číšník nám vnutí čekání na křesílkách v předsálí na dobu cca 5 minut. Zbytečné a trochu nedůstojné. Snad není problémem prostřít v restauraci o 15 minut dříve...
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 1. 2016 21:07:39)

Opět úžasná krmě, nemile mě překvapilo, že restaurace vypadla z TOP-100. Samozřejmě, že cenová hladina je hodně vysoko, ale kvalita pokrmů určitě ceně odpovídá. Na začátek jsme zvolili vitello tonnato. Bezvadné, jen porce mohla být dvojnásobná. Nařasené telecí bylo na 3 sousta, třeba v Al Mulinu v Počernicích je porce výrazně větší. Za 215,- Kč bych si rád předkrm užil. Hlavní chod=uruguayský steak úžasně chutný a k tomu i efektně servírovaný, moc pěkná záležitost.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 11. 2015 21:41:36)

děkuji, vedl mě syn paní majitelky. vino predkrm pasta i ryba uzasne a taky ... je sezona lanyzu, doporucuji
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (19. 8. 2015 12:00:28)

Oběd v Paganě podruhé za dva dny. Je z toho cítit, že jsem byl spokojený? Tentokrát hřebenatky a bifťour. Spolu s toskánským Chianti jídlo pohladilo moje chuťové pohárky.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 19:36:37)

Báječná, milá a profesionální obsluha, prostě excelentní. Jediná chyba na kráse, když jsem dopil, požádal o účet a čekal jsem pak téměř 15 minut s dojedeným talířem na stole. Chybička se vloudila, zítra to třeba prověřím znovu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 8. 2015 19:34:36)

Ano, potvrzuji, že flambované špagety v parmazánovém kole jsou nejen vizuálním zážitkem, ale navíc to číšník zvládá s bravurou a chuť je velmi dobrá. Ovšem vyzdvihuji předkrm, tedy čerstvě rozpečené fíky s parmskou šunkou. Lepší chuť fíků jsem nikde nezažil! Tyto jsou ze Sicílie a nevím, kde je sehnat. Kdyby mi někdo poradil, protože ty Holandské jim nesahají ani po patu. Před měsícem jsem chtěl dělat pro společnost fíky s kozím sýrem, jenže jsem nesehnal právě ty krásné čerstvé fíky.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English