VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Valoria

Valoria
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká moderní, francouzská, mezinárodní, regionální, vegetariánská
Zvláštnost:
Chuť nás dokáže oblažit. Skýtá nekonečné množství rafinovaných kombinací. Zdejší jedinečné pokrmy kombinují tradici s nejmodernějšími postupy – a českou kuchyni s kuchyní francouzskou. K tomu vyladěný interiér ve světlých tónech.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.6
Interiér: 2.0
Cena: 710
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 17:04:43)

Valorie je vždy zlatý hřeb večera. Není sice již co vytknout, míněno tím celkově, leč pocit ustupujícího počátečního nadšení narůstá. Jídlo vynikající, zase to samé co posledně, obsluha vynikající, minule měla dokonce bílé rukavičky, prostředí pěkné, zase co minule. Je to chyba hosta či hostitele. Nulová invence, nulové nápady, nulové nadšení pouze strohá vysoká profesionalita. Řekl bych, že restaurace obecně stojí před významným krokem buď vzad, anebo vpřed. Přeji Valorce ten druhý krok.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 3. 2016 20:00:00)

Příjemné prostředí i obsluha! Carpaccio vynikající, krevetka dokonalá, líčka za nás nejlepší chod, hruškové pyré výborné, nejslabším článkem byl ač nádherně naservírovaný desert. S vínem poradila obsluha a skvěle pasovalo!
 

Peter 1

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 3. 2016 08:03:58)

Menu začalo skvele - carpaccio, bolo krásne nadekorované a chuťovo výborné, víno, ktoré nám doporučila obsluha, sa k nemu dokonale hodilo. Rizoto s krevetkou toto nadšenie ešte prekonalo - za mňa najlepší chod večera! Líčkám nemám čo vytknúť a to koper rád nemám, tu mi nevadil. Ochladnutie nadšenia prišlo so 4. chodom, (maso bol v poriadku),ale s ´prílohou´ zemiakom v šupke, si kuchár moc práce nedal - jediná chuť bola zemitá, proste uvarená stará brambora :( Dezert 0 bodov - nedojedol som ho
 

Grand Restaurant Festival 2016 (27. 2. 2016 19:39:35)

Životní kulinářský zážitek. Všechny položky menu na skvělé úrovni,ovšem nejvíc jsem si pochutnal asi na líčkách. A ten nebesky nadýchaný knedlíček! Obsluha velmi příjemná a profi. Velmi doporučujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 2. 2016 10:00:42)

Jidlo vynikajici - carpaccio super, kreveta excelentni - prijemne prekvapeni, ostatni chody taky velmi dobre. Nejslabsi byl asi dezert ale presto byl OK. Obsluha byla profesionalni, mozna trochu mlada. Trochu by to chtelo "omladit" interirer. Na prvni dojem dobry, ale pokud tam sedite hodinu, dve a zacnete si prohlizet detaily, tak zjistite stare, ne prilis kvalitni materialy. WC ciste, vonave, ale opet materialy a zpracovani ponekud pokulhavajici k urovni restaurace za kterou ji povazuji.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 2. 2016 23:27:55)

Už klasická zastávka při cestě přes Brno. Jak klasická svíčková, tak telecí líčka na slušné úrovni. I marinovaný ananas snese přísnější měřítko. Obsluha znalá, příjemná, interiér zrovna nemusím, hnědý strop na mě pomyslně padá...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 2. 2016 14:33:15)

Podruhé na degustaci jak jž předloni, vše výborné jen dezert, ten nám naprosto nechutnal, úplně ústřel mimo, obsluha byla slabší, omladina, místo zkušených, ale to tak je. Nejlepší z menu carpaccio.
 

dj002

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 09:24:33)

Začalo to velmi dobře. Carpaccio vynikající, stejně tak tygří kreveta s lanýžovým rizotem, telecí líčka působila malinko unaveněji, kančí svíčková měla příliš sladkou omáčku s hruškovým pyré a chutě spolu příliš nekorespondovaly, dezert velké zklamání. Nelíbila se doporučená vína - barikované Chardonnay od Veverky - to by snad ani neměla taková restarace mít na vinném lístku. Nechybí tam sommelier?
 

Perry

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 2. 2016 11:59:47)

Byl jsem překvapen kvalitou jídla i profesionální obsluhou. Uspokojila mě i výborná vinná karta. Návštěva restaurace byla neplánovaná a o to větší zážitek. Oceňuji i možnost parkování vedle restaurace. Musím vyzdvihnout zejména polévky, které byly skutečně skvělé!
 

hanabina

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 2. 2016 20:40:36)

Degustace splnila naše očekávání, telecí líčka naprosto dokonalá, stejně jako zauzený srnční hřbet a lanýžové rizoto. Jen dezert nás zklamal, čekali jsme něco jiného, měli jsme zmrzlou pusu a byla to škoda. Vše ale zachránilo výborné víno od Goldberga! S obsluhou jsme byli spokojeni, jen jsme dlouho čekali na účet, to se ale může při vytíženosti restaurace stát! Takže zase příště!
 

8masenka

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 2. 2016 01:43:45)

Výborné všechny chody, velká pochvala. Trochu víc jsme čekali od dezertu, ale zřejmě to bylo způsobeno naší neznalostí. Obsluha vysoce profesionální. Měli jsme skvělý zážitek.
 

sabonis

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 2. 2016 12:04:44)

Menu večeře výborně sladěné. Naprosto bezkonkurenční lanýžové rizoto a telecí líčka. K tomu se přidalo výborné víno, skvělá obsluha a příjemné zázemí. Krásný večer a určitě navštívím znovu. Vřele doporučuji.
 

alvod

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 2. 2016 16:24:39)

Menu i obsluha - vše na vysoké profesionální úrovni.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (15. 2. 2016 11:06:39)

Večeře jako taková super, byli jsme naprosto spokojeni, nejvíc nám všem chutnalo rizoto s lanýži, to nemělo konkurenci. Nejslabší článek podle mě dezert. Obsluha bez jediného problému, včasná, pozorná, milá.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 2. 2016 22:15:17)

Na základě přečtěných komentářů,jsem měl menší obavy,ty se ale naštěstí nepotvrdili,Valorka nás nezklamala. Telecí líčka naprosto bezkonkurenční,výtečné. Srnčí carpaccio výborné,rizoto s lanýžem a krevetkou,jedno z nejlepších co jsem v poslední době jedl. Kančí svíčková zajímavá kombinace,ale bez výrazu,asi nejslabší chod z celého menu,čekal jsem víc, sladká tečka na závěr netradiční chuť,ale nic světoborného.Obsluha výborná příjemná,vše bez čekání,takže bez připomínek.Celkově velká spokojenost
 

Jan O.

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 14:28:42)

Z festivalového menu musím pochválit hlavně srnčí carpaccio, které se úplně rozplývalo. Tygří kreveta nijak neoslnila, ale lanýžové rizoto bylo, až na množství soli, velice dobré. Telecí líčka byla naprosto přesolená, takže cítit byla právě akorát sůl. Kančí svíčková byla dobrá, ale ničím extra výrazná a hruškové pyré bylo hodně nevýrazné. Dezert vůbec neoslnil. Navíc jsme dostali místo přesně u záchodu i když restaurace byla poloprázdná a o účet jsem si musel asi po 20 minutách čekání říct sám
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 2. 2016 07:32:56)

Z menu musíme pochválit hlavně konfitovaná telecí líčka, i kančí svíčková byla výborná. Problém jsme měli s obsluhou. První chod přišel až po 30 min od příchodu na objednaný čas, přitom restaurace byla v té době poloprázdná. Na stole jsme nenašli vytištěné menu GRF2016 (běžný standard) a obsluha nás s ním ani předem neseznámila, stejně tak s volbou vína. Přestože bylo dostatek času, nikdo se nás po celou dobu půlhodinového čekání ani nezastavil. Valoria letos zůstala za našim očekáváním.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 14:44:57)

Jídlo výborné - zejména předkrmy naprosto dokonalé. Dezert mě příliš neoslovil, tak jedině za ten bodík dolů. Obsluha výborná, profesionální.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 1. 2016 21:55:36)

Byli jsme opět velmi spokojeni. Obsluha byla velmi profesionální , pozorná a ochotná.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 1. 2016 22:47:14)

Jídlo výborné. Výhrady máme k obsluze, měli jsme tříchodovou degustaci a vína k jednotlivým chodům nám doporučena nebyla, což hodnotíme v restauraci tohoto typu jako velké mínus.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English